Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Regardz Hospitality Group gaat zijn vleugels uitslaan in Utrecht. De expolitant van diverse hotels en meeting centers in Nederland wil naast het huidige vergadercentrum in La Vie ook een hotel en een evenementencentrum in de stad vestigen.
Harold Warmelink, de 45-jarige directeur van het Golden Tulip Berghotel in Amersfoort, is per 10 maart aangesteld als directeur van Regardz in Utrecht. Hij moet als kwartiermaker de plannen van de onderneming de komende drie jaar vorm gaan geven.

Warmelink werd uitgeroepen tot Meest Markante Ondernemer van Midden nederland 2006/2007. ,,Hij moet ons netwerk in Utrecht opbouwen, dat is hem wel toevertrouwd’’, aldus algemeen directeur Roland Rozenbroek van Regardz Hospitality Group.

Het vergadercentrum van Regardz in La Vie groeit volgens Rozenbroek uit zijn jasje. ,,We bezetten daar nu zo’n 20 procent van het gebouw, maar zouden onmiddelijk willen uitbreiden, wanneer die mogelijkheid zich voordoet. De exploitatie in Utrecht is heel goed.’’ Inmiddels is begonnen met de renovatie van het vergadercentrum, dat Regardz in de woorden van de algemeen directeur ’spraakmakend in de markt gaat zetten’.

Naast een hotel voor de zakelijke markt wil Regardz graag een eventcentre openen in Utrecht, vergelijkbaar met Hart van Holland zoals het in Nijkerk al exploiteert. Waar deze gevestigd gaan worden is nog niet bekend. ,,Utrecht is voor ons nog een blanco stip op de kaart’’, aldus Rozenbroek. ,,Harold Warmelink moet de kansen en mogelijkheden gaan inventrariseren.’’

Bron: AD - Rob Midavaine

Plaats op:
Datum: 21 februari 2008
Bron: Regardz La Vie Utrecht
Gerelateerde artikelen  
01-03-2008 Nieuws Nieuws van accommodaties - 4
17-01-2007 Nieuws ISO Certificaat voor kwaliteitssysteem van Regardz Hospitality
11-04-2012 Nieuws Regardz focust op kernactiviteiten
28-12-2006 Nieuws Regardz Meeting Centers ook in Amsterdam Centrum
08-06-2007 Nieuws Regardz Meeting Centers breidt uit in Den Haag en Eindhoven
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.