Nieuws  
 

Van 22 t/m 24 augustus 2016 vindt in de RAI Amsterdam Future of Events 2016 plaats.

Het thema van dit nieuwe evenement is ‘Innovating events, developing professionals’. De organisatie is erin geslaagd om toonaangevende namen uit de internationale eventbranche naar Nederland te halen. Sprekers als David Adler (BizBash) en Robert
Safian (Fast Company) geven hun visie op de toekomst van de internationale eventbranche, en bezoekers uit de hele wereld krijgen de gelegenheid om innovaties zelf te ervaren. Initiatiefnemer Steven Wickel: “Ons doel is event professionals in drie dagen tijd de tools en inspiratie geven om zichzelf en de branche te vernieuwen”.

Nieuwste ontwikkelingen
Het evenement bestaat uit een keynote-programma, workshops en een beursvloer. De sprekers belichten vanuit hun expertisegebied de trends en toekomstontwikkelingen binnen de eventbranche. Een groot aantal workshops biedt event professionals de mogelijkheid professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en voorziet deelnemers van concrete tools voor hun eigen projecten, zoals het marketen van een event door het maken van een viral, geven van powerpitches en inzet van social media. Daarnaast toont de beurs onder meer de nieuwste toepassingen voor evenementen en marketing, zoals innovaties op het gebied van AV, catering, congresorganisatie, standbouw, social media en technologie.

Organisatie
Future of Events 2016 wordt georganiseerd door Future of Events B.V. in Laren NH, bestaande uit een team van ervaren mensen uit de event- en recruitmentbranche onder leiding van Steven Wickel, eigenaar van MICE Recruitment. Voorinschrijving tegen gereduceerd tarief is nu mogelijk via www.futureofevents.org. Hier staat ook nieuws over het programma en meer informatie over participatie in het event.

Plaats op:
Datum: 8 september 2015
Gerelateerde artikelen  
28-07-2016 Nieuws Nieuw evenement 'Future of Events' afgelast
23-04-2013 Nieuws EVENTS Academy steunt Event Tech Circus
11-05-2010 Nieuws MPIís Next Generation blikt in de toekomst met Adjiedj Bakas
16-01-2011 Nieuws Bezoekersregistratie event 11 online!
09-09-2011 Nieuws Vandaag is je kans om hybride event zelf te ervaren op Event Camp Europe #ECEU …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.