Nieuws  
 

Het klinkt te mooi om waar te zijn, dat u uw hotelkamers ter beschikking heeft waar u maar wil. Toch is het in zekere zin werkelijkheid geworden met het nieuwe concept van het Nederlandse bedrijf Jan Snel. Zij ontwikkelden een luxe hotelkamer op basis van een grote container, die snel overal te plaatsen is. Zo kunt u voor evenementen altijd tijdelijk onderkomen regelen en is capaciteit niet langer een probleem.

De Telegraaf berichtte over dit nieuwe concept:
 
Slapen in een luxe hotelkamer die gemaakt is in een grote container. Op deze manier kan er snel en goedkoop een luxe hotel gebouwd worden voor grote evenementen zoals de Olympische Spelen. De containers met de hotelkamers kunnen aan elkaar geschakeld worden zodat er een volwaardig hotel ontstaat dat op of vlakbij het evenemententerrein geplaatst kan worden. 
 

 

 

 

 

 

 

 

De luxe hotelkamer ziet er van binnen niet uit als een container, maar heeft alle faciliteiten die normale hotelkamers ook hebben. In een standaard container zijn twee hotelkamers van 16m2 geplaatst, maar andere formaten zijn ook mogelijk. Naast de standaard faciliteiten zoals een goed bed, luxe badkamer met douche en toilet en een flatscreen TV, kan het interieur volledig naar wens van de opdrachtgever ontworpen worden.

Na afloop kan het hotel gemakkelijk weer weggehaald worden, zodat er niet speciaal voor het evenement hotels gebouwd hoeven worden en de gasten dicht bij het evenement kunnen overnachten. Harry van Zandwijk, directeur van het familiebedrijf Jan Snel: “Wij verzorgen al jaren de sanitaire voorzieningen bij grote internationale evenementen als de Olympische Spelen, Asian Games, de 24 uur van Le Mans en de KLM Open. Vanuit deze branche kwam de afgelopen jaren steeds vaker de vraag of wij ook tijdelijke hotelkamers konden leveren. Aangezien er nog geen producent van dit product was, hebben wij een verplaatsbare hotelkamer ontwikkeld die op het gebied van interieur en faciliteiten niet onderdoet voor een permanente hotelkamer.” www.jansnel.com

Bron: Telegraaf

Plaats op:
Datum: 18 februari 2008
Gerelateerde artikelen  
15-09-2017 Nieuws Evolutie van hoteltech en hotelkamerinterieur in Nederland
19-02-2007 Nieuws KPN richt met studenten hotelkamer van de toekomst in
28-06-2007 Nieuws Bruisende opening nieuwbouw Golden Tulip de Beyaerd
30-05-2007 Nieuws Executive Floors Hotel Okura gereed grootste 5-sterren kamers in Amsterdam …
24-01-2012 Nieuws Gratis WiFi vaak bepalend voor hotelkeuze
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,74 seconden.