Nieuws  
 

Na de succesvolle lancering van het CLC-VECTA platform voor young professionals ‘Y-Live’ introduceert CLC-VECTA nu een speciale Y-Live lidmaatschapsvorm. Het platform wordt daardoor ook toegankelijk voor werknemers van bedrijven die (nog) geen lid zijn van CLC-VECTA.

De eerste Y-Live bijeenkomst tijdens event15 bevestigde dat Y-Live heel goed voorziet in de behoefte van jonge, ondernemende branchegenoten om elkaar te ontmoeten, live kennis te delen en met elkaar te sparren over onderwerpen die hen inspireren en te zien waar ze elkaar kunnen versterken. Maar het liet ook zien dat er behoefte was aan een extra lidmaatschapsvorm waarbij young professionals op eigen titel lid kunnen worden zonder dat hun werkgever dat is', aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Y-Live lidmaatschap

Tijdens de Algemene Ledenvergadering gingen de leden unaniem akkoord met het Y-Live lidmaatschap en de bijbehorende voorwaarden; voor € 79,- per jaar ben je lid van Y-Live en kun je deelnemen aan alle Y-Live activiteiten. Deelnemen aan reguliere CLC-VECTA bijeenkomsten kan tegen een gereduceerd tarief. Voorwaarde is dat je niet ouder bent dan 36 jaar en werkzaam bent in de Live Communication branche. Bedrijven die al lid zijn van CLC-VECTA hebben automatisch 1 Y-Live lidmaatschap inclusief.

Activiteiten

De activiteiten van Y-Live zijn in onderwerp en aanpak onderscheidend en sluiten aan bij de behoefte van Generatie Y. Platform Y-Live organiseert 2x per jaar een live bijeenkomst en voorziet daarnaast in contactmomenten en kennis via Facebook, Twitter, webinars en live chats. De activiteiten worden geïnitieerd door platformvertegenwoordigers Robert de Vries (Quality Bookings), Menno de Haan (Vink Standbouw) en Kiki Reijner (MECC Maastricht).

Plaats op:
Datum: 30 juni 2015
Gerelateerde artikelen  
06-04-2012 Nieuws Riemer Rijpkema meest invloedrijke eventprofessional 2011
08-10-2015 Nieuws CLC-VECTA en SDO lanceren digitale helpdesk voor duurzamere branche
21-11-2018 Nieuws CLC-VECTA zet ondernemers 'in the picture' op Dag van de Ondernemer
27-05-2011 Nieuws Vernieuwde Gouden Giraffe gaat van start als d Live Communication Award
05-12-2008 Nieuws CLC gaat 'Live' met Perception of Space
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.