Nieuws  
 

World Forum exclusief partner voor nieuwe serie avondseminars - Leiden heeft een nieuw Event & Convention Center (ECC) - Mercure Hotel Nieuwegein overgenomen door Fletcher Hotels - Regardz sluit ook Berghotel aan bij Best Western - Spant! start storytelling eventlocatie campagne - Amsterdam Marriott Hotel bestaat 40 jaar - Uitbreiding in De Rijtuigenloods Amersfoort - NH Hotel Group bekroond met 190 TripAdvisor Certificates of Excellence - Novotel breidt uit met Novotel Amsterdam Schiphol Airport - Apollo hotel & Resorts opent nieuw hotel in Groningen - INK Hotel in Amstrdam geopend - Grootste hotel ter wereld komt in Mekka


World Forum exclusief partner voor nieuwe serie avondseminars

World Forum is exclusief locatiepartner voor een nieuwe serie avondseminars van RTL Z en DenkProducties. Deze serie heet Doordenkers en brengt de beste experts van Nederland naar Den Haag. Doordenkers zijn inspirerende avondseminars vol doordachte inzichten. Speciaal voor ondernemend denkende mensen die verder willen in hun werk, loopbaan of met hun bedrijf.
Op 25 juni gaat Doordenkers van start met de beste leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen. Hij geeft in één avond alle inzichten die nodig zijn om méér impact te maken als leidinggevende (zonder harder te hoeven werken). Leiderschap kan namelijk slimmer. Voor inschrijven, klik deze link. Voor meer info, klik hier.


Leiden heeft een nieuw Event & Convention Center (ECC)

Holiday Inn Leiden biedt met haar Event & Convention Center (ECC) een groot, nieuw onderkomen voor beurzen, recepties, (meerdaagse-) congressen, feesten, diners, productpresentaties, openingen en autoshows. Voor bijeenkomsten van 25 tot 2500 mensen. ECC Leiden voert een ‘groene’ bedrijfsvoering, De 7 meter hoge wanden in de plenaire zaal zijn voorzien van 15 cm dikke isolatie waardoor een goede akoestiek gegarandeerd is voor zowel zakelijke als muzikale evenementen. De ruimte wordt verwarmd volgens de nieuwste energienormen en wordt verlicht met zeer milieuvriendelijke LED verlichting. De goede bereikbaarheid en uitstekende catering wordt gecombineerd met mogelijkheid tot overnachting, en dit alles onder één dak. Het ECC ligt op 2 km van het historische centrum van Leiden en het Leiden Centraal Station.


Mercure Hotel Nieuwegein overgenomen door Fletcher Hotels

Het Mercure Hotel in Nieuwegein is overgenomen door Fletcher Hotels. De keten gaat het pand langs de A2 uitbreiden met vijftig kamers. Met de overname komt de teller van de hotelketen op 66 hotels. Het hotel in Nieuwegein is de tweede in de provincie. Fletcher had al een hotel in Soest. Het hoofdkantoor van Fletcher verhuist binnenkort van Vianen naar Nieuwegein


Regardz sluit ook Berghotel aan bij Best Western

Regardz sluit naast het viersterren BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel nu ook het Amersfoortse Berghotel aan bij Best Western Hotels. Net als het hotel in Rotterdam valt het Berghotel onder het PLUS-label van Best Western Hotels en gaat het hotel verder onder de naam BEST WESTERN PLUS Berghotel Amersfoort.Het Berghotel is gevestigd in een voormalig kuuroord en straalt daardoor een bijzondere en nostalgische sfeer uit. Het hotel is op eigentijdse wijze ingericht en heeft 88 hotelkamers met een moderne inrichting, 16 multifunctionele vergaderzalen met een maximum capaciteit van 224m².


Spant! start storytelling eventlocatie campagne

Spant! In Bussum is deze maand gestart met een campagne om haar locatie in al zijn facetten op een anders dan andere wijze onder de aandacht te brengen. Spant spande samen met het Rotterdamse bureau 0to9, specialist op het gebied van on- en offline campagne ontwikkeling. Hun creatieve team creëerde voor Spant het fictieve karakter Jean Paul. Een Gooische excentriekeling en ’s lands meest gevierde #BEP (Best Event Professional), die al menig geslaagd event op zijn naam heeft staan. Hoe doet hij dit toch iedere keer? Zijn geheim: Spant. Er is gekozen voor een storytelling aanpak zonder brochures of banners. In plaats daarvan maakt de doelgroep kennis met Jean Paul in een pakkende verhaallijn die zich langzaam ontvouwt via on- en offline kanalen.


Amsterdam Marriott Hotel bestaat 40 jaar

Onlangs vierde het Amsterdamse Marriott Hotel haar 40-jarig bestaan in de vernieuwde ontmoetingsruimtes van het hotel. Tijdens het evenement, waar wordt stilgestaan bij de geschiedenis én de toekomst van het hotel, zullen de eerste twee design-hotelkamers worden onthuld. Piet Boon is verantwoordelijk voor het ontwerp en de herinrichting van de overige 394 hotelkamers. Met het oog op de toekomst zal naast design, ook technologie een belangrijke rol gaan spelen binnen het hotel. Via een speciale app kunnen hotelgasten straks gebruik maken van de roomservice. Ook kan de gast met de smartphone in- en uitchecken. Daarnaast heeft Apple Pay de toekomst binnen Marriott Hotel. Het simpel betalen met je mobiel wordt momenteel al in Amerika getest. Wanneer de Nederlandse Marriott Hotels hiermee gaan werken, is nog niet bekend.


Uitbreiding in De Rijtuigenloods Amersfoort

De Rijtuigenloods was al een grootse locatie, maar nu hebben zij nog meer te bieden. Recent is namelijk de zandstraalcabine geopend. Een nieuwe subruimte die in een theateropstelling 150 personen kan herbergen. Met de Zandstraalcabine springt De Rijtuigenloods in op de vraag naar grote subzalen. Bedrijven en organisaties hebben nu nog meer mogelijkheden om naast een plenair programma ook verschillende deelsessies te organiseren. In totaal heeft De Rijtuigenloods nu 15 subruimtes, met een capaciteit die varieert van 25 tot 150 personen. Perfect voor middelgrote en grote events. De Zandstraalcabine werd vroeger gebruikt tijdens het zandstralen van de treinwagons van de NS. De ruimte heeft natuurlijk de unieke industriële looks die je ook elders in het monumentale pand tegenkomt.


NH Hotel Group bekroond met 190 TripAdvisor Certificates of Excellence

NH Hotel Group heeft wederom een blijk van waardering ontvangen van haar gasten: wereldwijd hebben 190 hotels en restaurants van NH Hotel Group een TripAdvisor Certificate of Excellence ontvangen. Dit aantal is een stijging van 60 certificaten ten opzichte van vorig jaar. De TripAdvisor Certificates of Excellence worden toegekend aan hotels en restaurants met de hoogste waarderingen voor gastvrijheid. In Nederland hebben zestien hotels en drie restaurants van NH Hotel Group deze prestigieuze onderscheiding gekregen: NH Amsterdam Centre, NH Museum Quarter in Amsterdam, NH Amsterdam Noord, NH Den Haag, nhow Rotterdam, NH Jan Tabak in Bussum, NH Groningen, NH Groningen Hotel De Ville, NH Amersfoort, NH Capelle, NH Maastricht, NH Arnhem Rijnhotel, NH Koningshof in Veldhoven, NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, NH Geldrop en NH Waalwijk. Ook het 1*Michelin Restaurant Vermeer, Restaurant d'Vijff Vlieghen en Brasserie NH Schiller, allen in Amsterdam, hebben het certificaat toegekend gekregen.


Novotel breidt uit met Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Novotel opent in het eerste kwartaal van 2016 een hypermodern hotel op een toplocatie: Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Het gloednieuwe hotel telt 314 kamers en is gelegen in het zakendistrict van Hoofddorp. In het nieuwe Novotel kunnen gasten genieten van de meest moderne voorzieningen, zoals ruime kamers, badkamers met walk-in regendouche, gratis wifi, individuele airconditioning en een 40-inch tv. Wie voor zaken komt, kan onder andere gebruik maken van de iMac corner en heeft de keus uit zeventien modulaire vergaderruimtes met veel daglicht. Daarnaast biedt het hotel een fitnesszaal en een Gourmet
 Bar met een internationale keuken.


Apollo hotel & Resorts opent nieuw hotel in Groningen

Apollo Hotels & Resorts opent op 24 juni in Groningen haar 13e hotel in het skyline bepalende gebouw La Liberté. Het Apollo Hotel Groningen heeft 105 kamers, een receptie, restaurant en een bar op de derde etage, een terras, twee vergaderzalen, een fitnessruimte en een bewaakte parkeergarage met 70 parkeerplaatsen. Het hotel is gehuisvest op de eerste drie verdiepingen van twee torens van La Liberté. Het geheel is een architectonisch hoogstandje van de Franse architect Dominique Perrault, vooral bekend dankzij het ontwerp van de Franse Bibliothèque Nationale in Parijs.


INK Hotel in Amsterdam geopend

Aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam is het INK Hotel geopend. Het hotel is ondergebracht in een aantal historische gebouwen, waarvan het oude hoofdkantoor en de drukkerij van dagblad De Tijd het meest prominente onderdeel vormt. Het thema ‘pers’ is een belangrijke inspiratiebron voor het ontwerp. Het architectenbureau heeft een aantal ingrepen gedaan om de grenzen tussen binnen en buiten te laten vervagen en de straat het gebouw in te ‘trekken’. De entree aan de Nieuwezijds Voorburgwal is groter gemaakt en erachter is (refererend aan de vele stegen in de omgeving) een nieuwe steeg gecreëerd die bezoekers en voorbijgangers moet uitnodigen om naar binnen te gaan.


Grootste hotel ter wereld komt in Mekka

In 2017 opent het grootste hotel ter wereld zijn deuren in Mekka, Saoedi-Arabië. Het complex beslaat een totale oppervlake van 60.000 m² en beschikt over 10.000 kamers verdeeld over 12 torens. Daarnaast biedt het hotel nog onderdak aan tientallen restaurants, een shoppingcenter, een parking voor 3.000 wagens en zelfs vier private landingsbanen voor helikopters op het dak. De locatie van het hotel is een strategische zet: op wandelafstand van de Al-Masjid al-Haram, de moskee waar jaarlijks miljoenen islamitische bedevaarders naartoe reizen.

 

Plaats op:
Datum: 15 juni 2015
Gerelateerde artikelen  
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
28-12-2006 Nieuws Eden Hotel Groep koopt Holiday Inn Eindhoven
30-03-2007 Nieuws Eden Hotel Group neemt Sofitel Den Haag over
06-03-2019 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2019
17-04-2007 Nieuws Nieuw Congreshotel van Holiday Inn in Schiphol-regio opent in mei haar deuren …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,74 seconden.