Nieuws  
 

Naast de succesvolle zelfboekingstool Meetingselect.com die voor iedereen via de website gratis toegankelijk is, biedt Meetingselect nu ook gratis een uitgebreide persoonlijke service aan via Meetingselect Reservation Service.

Wilt u een vergadering of training organiseren of dient u een groep onder te brengen? Schakel nu gratis de hulp in van Meetingselect Reservation Service. Meetingselect Reservation Service kan u zowel nationaal als internationaal van dienst zijn. Op basis van uw wensen bekijkt Meetingselect Reservation Service per aanvraag welke locaties het meest geschikt zijn voor uw aanvraag. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een drietal offertes waar u zelf een keuze uit kan maken. Naast de grote tijdsbesparing, ontvangt de klant ook overzichtelijke offertes van de verschillende locaties samen met een impressie van de geselecteerde locaties.

‘’Doordat iedere vergaderlocatie zijn eigen offertes opmaakt, is het soms lastig om offertes van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Het komt regelmatig voor dat men zelf nog de rekenmachine erbij moet halen om het totaalbedrag uit te kunnen rekenen. Doordat alle locaties snel via Meetingselect.com de offertes kunnen aanbieden, is de opmaak identiek en komt er een mooi kostenoverzicht uitrollen. Dit betekent voor de klant dat ingewikkelde offertes eenvoudig met elkaar vergeleken kunnen worden en men ook daadwerkelijk appels met appels vergelijkt’’, aldus Anouk Roohé, medeoprichter van Meetingselect.

Meetingselect Reservation Service heeft contacten met meer dan 57.000 locaties wereldwijd. De locaties zijn zeer gevarieerd, van industrieel erfgoed, musea en bijzondere locaties tot aan hotels en vergadercentra. Afhankelijk van de wensen van de klant, is Meetingselect Reservation Service in staat om de meest geschikte locatie aan te bevelen. Anouk Roohé: ‘’Onlangs zijn er zelfs contacten gelegd met een accommodatieverschaffer van een super-de-luxe en trendy ingerichte transporttrailer waar men met 10 personen in kan vergaderen en beschikking heeft tot draadloos internet! Deze trailer kan op iedere gewenste plek worden geplaatst, van bos, heide, strand tot aan industriegebieden. Dus voor ieder wat wils.’’

Naast de snelle reactietijd en professionele service, heeft Meetingselect Reservation Service ook een wereldwijde beurskalender tot haar beschikking. In geval van drukke beursperiodes in grote steden is het vaak moeilijk om beschikbaarheid in accommodaties te verkrijgen en bovendien betaald de klant de hoofdprijs. Meetingselect Reservation Service informeert de klant direct over specifieke beurzen die ten tijde van de aanvraag gaande zijn. Indien de klant flexibel is met de bestemming of de datum, worden alternatieven voorgelegd. Dit bespaart de klant een hoop geld en ongemak.

Meetingselect Reservation Service is u ook graag behulpzaam bij het maken van een afspraak met een locatie voor een inspectie of rondleiding. Indien gewenst gaan medewerkers met veel plezier met u mee en kunnen u bijstaan in het maken van uw keuze of professionele tips geven over de te organiseren bijeenkomst.

 

Plaats op:
Datum: 13 februari 2008
Bron: Meetingselect BV
Gerelateerde artikelen  
18-09-2007 Nieuws Meetingselect lanceert wereldwijde beoordelingssite voor vergaderlocaties
19-06-2007 Nieuws Nieuwe boekings-/vergelijkingssite Meetingselect.com van start
08-03-2010 Nieuws Bizztrip.com integreert zelf boekingstool voor vergaderingen wereldwijd
13-10-2015 Nieuws Meetingselect in top 10 snelstgroeiende tech bedrijven
27-08-2012 Nieuws De vergaderweek: vergaderen met 50% korting
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.