Nieuws  
 

Golden Tulip heeft zijn directie met twee leden uitgebreid. De kersverse aanwinst Alfred de Bruyn, voorheen Landgoed Avegoor in Ellecom, en de Zwitser David Cruz zijn door topman Hans Kennedie toegevoegd aan het directieteam.

De Bruyn wordt Vice President Brands & Concepts en in die functie zich bezighouden met 'visual identity van de merken, waaronder seizoens initiatieven en consumenten concepten', laat Golden Tulip weten. Tevens is De Bruyn verantwoordelijk voor de strategische richting van de GT-merken, waaronder Royal Tulip, Golden Tulip en Tulip Inn.

Alfred de Bruyn is afkomstig van Landgoed Avegoor in Ellecom nabij Arnhem. Dit bedrijf werd onlangs overgenomen door Golden Tulip. Daarbij werd gemeld dat De Bruyn meer voor andere hotels van Golden Tulip zou gaan doen. Uiteindelijk is hij 'merkenbaas' geworden.

Combinatie

David Cruz wordt per april Vice President Human Resources. Cruz komt over an NEAMA, een joint venture van Nestle en General Mills. Tot 1998 werkte hij acht jaar voor Hyatt in verschillende functies op het gebied van hr en training.

'Cruz heeft een sterke human resources achtergrond, met academische en professionele expertise in de gastvrijheidssector. De Bruyn heeft een bewezen en succesvolle geschiedenis op het gebied van brands en concepten, alsmede de gastvrijheidssector. Hij brengt precies die combinatie die onze merken nu net dat stapje verder zullen tillen', aldus chief executive officer Hans Kennedie over zijn aanwinsten.

Management Board
De Management Board van Golden Tulip bestaat met de aanwinsten uit zeven personen. Dat zijn naast Kennedie, De Bruyn en Cruz: Alex Kompier (cfo), Kees van Maaswaal (coo), Haike Blaauw (vice president Invester & External Relations) en Riko van Santen (vice president Distribution & IT).

Bron: Misset Horeca

Plaats op:
Datum: 6 februari 2008
Gerelateerde artikelen  
14-08-2008 Nieuws Golden Tulip wil groeien naar 1.000 hotels
14-08-2009 Nieuws Starwood Capital haalt hoofdkantoor Golden Tulip weer naar Nederland
12-06-2009 Nieuws Starwood Capital Group lijkt winnaar te worden in overnamestrijd Golden Tulip …
22-11-2007 Nieuws Hoofdkantoor Golden Tulip vertrekt uit Nederland
25-03-2007 Nieuws Golden Tulip maakt 'Hotels van het Jaar 2007' bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.