Nieuws  

Bezoekers van het tijdelijke station Rotterdam CS kunnen niet om het Internationale Film Festival heen dat t/m 3 februari in Rotterdam wordt gehouden. Op een indrukwekkend groot televisiescherm worden korte fragmenten getoond van festivalfilms.

Voor de treinreizigers die het filmfestival bezoeken beginnen de films op deze manier al zodra hij  in Rotterdam de trein is uitgestapt…
Voor alle andere reizigers is het leuk om te weten welke grote evenementen er zijn in de stad.

Het idee is van de gebroedersWitte Produkties uit Rotterdam die de Ticket en Serviceafdeling van NS adviseert op het gebied van “de beleving van het station door de reiziger”.

De grootbeeldprojector en het scherm worden gesponsored door ACS audiovisual solutions. Vestigingsmanager Sabine Groven van ACS Rotterdam:  “Als echt Rotterdams bedrijf, zijn wij trots op het filmfestival en willen wij graag helpen uitdragen dat Rotterdam een bruisende stad is. Daarom werken wij met veel plezier mee aan dit initiatief van NS en gebroedersWitte”.

Over ACS
ACS audiovisual solutions adviseert en faciliteert opdrachtgevers in binnen- en buitenland bij de realisatie van audiovisuele presentaties voor de congres-, beurs- en vergadermarktevenementen. Hiertoe beschikt ACS over een grote expertise, een breed assortiment van o.a. de meest moderne video-, licht- , geluid- en IT-apparatuur tot middelen ten behoeve van het bouwen van zalen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Postma, telefoonnummer 020 - 606 93 40.

Plaats op:
Datum: 31 januari 2008
Bron: ACS audiovisual solutions
Gerelateerde artikelen  
03-12-2007 Nieuws ACS opent nieuwe vestiging in Utrecht
22-01-2009 Nieuws ACS brengt Big Improvement Day 2009 in beeld
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
18-01-2017 Nieuws Beleving bezoekers Ahoy begint op het metrostation Zuidplein
22-08-2016 Nieuws Rotterdam derde evenementenstad van Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.