Nieuws  
 

Diverse gasten die Maastricht en regio beter wilden leren kennen als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten, zaten afgelopen weekend uitstekend bij het Maastricht Congres Bureau (MCB). Want op 25 en 26 januari organiseerde het MCB een site visit naar Maastricht. Eenentwintig organisatoren van Meetings, Incentives, Congressen en Evenementen (MICE bijeenkomsten) uit Nederland, België, Duitsland, Zweden en Groot-Brittannië leerden gedurende deze twee dagen diverse vergader-, feest- & dinerlocaties, aanvullende diensten en overige mogelijkheden van de stad kennen. En ze waren allen aangenaam verrast door wat Maastricht en regio hen te bieden heeft.

Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht en regio als zakelijke destinatie, teneinde zo veel mogelijk zakelijke bijeenkomsten in de regio te laten plaatsvinden.

Daarom organiseert het MCB site visits voor congres-, meeting- en incentive organisatoren. Twee dagen lang maken gasten kennis met de stad, de regio en de veelzijdigheid aan MICE organisaties en locaties, variërend van een congrescentrum of  -hotel tot châteaux en speciale locaties.

‘Middels zo’n site visit, kunnen wij de gasten laten zien hoe divers de mogelijkheden hier in Maastricht en regio zijn,’ aldus Sonja Speth, Sales Manager Congressen van het Maastricht Congres Bureau. Zij vervolgt: ‘gasten reageren altijd erg enthousiast en zijn aangenaam verrast over het feit dat er zo veel verschillende soorten locaties zijn. Grotten, een congrescentrum, hotels in diverse klassen, kastelen, noem maar op. Mensen zijn ervan onder de indruk dat Maastricht en regio werkelijk voor ieder wat wils te bieden heeft.’

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio of het Maastricht Congres Bureau, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38.

Plaats op:
Datum: 28 januari 2008
Bron: Maastricht Congres Bureau
Gerelateerde artikelen  
21-06-2007 Nieuws Maastricht Congres Bureau ontvangt Nederlandse en Belgische meeting organisatoren …
02-02-2009 Nieuws Maastricht verrijkt kennis meeting planner
14-10-2008 Nieuws Maastricht laat meeting planners verrassende kanten van de stad zien
09-10-2009 Nieuws Nationale en international meeting planners op bezoek in Maastricht
17-10-2009 Nieuws Nationale en Internationale meeting planners bezoeken Maastricht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.