Nieuws  
 

Per juni 2008 vertrekt de huidige directeur Marianne Klein bij Rotterdam Marketing. Marianne Klein is 7 jaar verbonden geweest aan Rotterdam Marketing als directeur/bestuurder. Rotterdam Marketing maakt zich sterk voor een groeiende vrijetijdseconomie van de stad. Rotterdam ontwikkelde zich de afgelopen jaren als hotspot voor stedenliefhebbers. Het aantal hotelovernachtingen is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen.

Vóór haar functie als directeur van Rotterdam Marketing, was Marianne Klein vier jaar lang directeur van het Rotterdam Congres Bureau. De Stichting Rotterdam Marketing ontstond in 2001 door een fusie van het Rotterdam Congresbureau, VVV Rotterdam, het projectenbureau Rotterdam Marketing van de gemeente Rotterdam, Industrieel Toerisme en Cruise Rotterdam. 
Belangrijkste wapenfeiten van Klein zijn het succesvol integreren en reorganiseren van deze organisaties in Rotterdam Marketing. In haar functie als directeur/bestuurder van Rotterdam Marketing leverde zij een belangrijke bijdrage aan de positieve samenwerking binnen en buiten de stad, tussen de verschillende toeristische partners, gemeentelijke (overheids)diensten en aanbieders van vrijetijdsactiviteiten. Deze samenwerking heeft geleid tot een positieve toeristische beeldvorming van Rotterdam. In 2007 werd hierdoor onder andere de 1 miljoenste hotelovernachting geboekt.

De Raad van Toezicht van Rotterdam Marketing heeft de procedure met de opvolger van de huidige directeur van Rotterdam Marketing inmiddels gestart.

Plaats op:
Datum: 24 januari 2008
Bron: Congresbureau Rotterdam/Rotterdam Marketing
Gerelateerde artikelen  
07-03-2008 Nieuws Rotterdam wordt La City in vrouwenmaand
10-10-2009 Nieuws Studiedag " Zakelijk Vermakelijk" van Rotterdam Marketing groot succes!
22-04-2011 Nieuws Rotterdam haalt vierdaags dermatologisch congres naar de stad
07-02-2013 Nieuws Rotterdam Marketing genomineerd voor beste congresbureau
16-05-2009 Nieuws Sterke congresmarketing Rotterdam: Partner verblijft gratis tijdens internationaal …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.