Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Annexum Invest heeft zes Golden Tulip Hotels in Nederland gekocht. De zes Nederlandse Golden Tulip Hotels zijn alle 4-sterren hotels en gevestigd in Amersfoort, Epe, Hoenderloo, Loosdrecht en twee in Beekbergen. De hotels, die door Golden Tulip worden geëxploiteerd, hebben in totaal 577 kamers en 110 vergaderzalen met een capaciteit voor 2740 personen.

Annexum Invest volgt al geruime tijd de ontwikkelingen in de hotelsector. 'Wij vinden de hotelmarkt een interessante beleggingsmarkt. Deze markt profiteert niet alleen van de aantrekkende economie, maar ook van demografische ontwikkelingen en globalisering. Dit zijn elementen die bijdragen tot een grotere vraag naar hotelkamers. Internationaal hebben belangrijke investeerders het afgelopen jaar al blijk gegeven van grote interesse in deze groeiende markt. Deze portefeuille is aangekocht door een consortium van
krachtige financiële partners, waaronder Annexum Invest en merchant bank kempen & Co. Het is de bedoeling om de komende tijd de mogelijkheden te onderzoeken meer Europees hotelvastgoed te verwerven', aldus Huib Boissevain, directeur van Annexum Invest.
Het consortium werd geadviseerd door Hospitality Support Group.

Bron: Annexum

 

Plaats op:
Datum: 12 februari 2007
Gerelateerde artikelen  
14-08-2008 Nieuws Golden Tulip wil groeien naar 1.000 hotels
12-06-2009 Nieuws Starwood Capital Group lijkt winnaar te worden in overnamestrijd Golden Tulip …
02-03-2008 Nieuws Hoofdkantoor Golden Tulip naar Lausanne
14-08-2009 Nieuws Starwood Capital haalt hoofdkantoor Golden Tulip weer naar Nederland
25-03-2007 Nieuws Golden Tulip maakt 'Hotels van het Jaar 2007' bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.