Nieuws  
 

Jaarlijks wordt door research-uitgever CRF de top-50 van beste werkgevers samengesteld. Op basis van de scores op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, opleiding en training, interne promotiemogelijkheden en werksfeer & bedrijfscultuur wordt een ranglijst van de 50 best scorende bedrijven gevormd.

NH Hotels
NH Hoteles is de eerste hotelketen in Nederland die in de top-50 terecht komt. Het zijn vooral de arbeidsvoorwaarden waarin HN zich onderscheidt, meldt het rapport van CRF.
NH - met bekende vergaderhotels als Krasnapolsky, Barbizon Palace, Koningshof en Leeuwenhorst - is ervan overtuigd dat niet alleen een goed salaris telt, maar ook doorgroeimogelijkheden, werksfeer en interne opleidingen. De keten zegt onder het motto ‘de mensen maken het verschil’ flink in haar personeel, zegt HR director voor NH Nederland René Buitelaar.

Buitelaar zegt ook geen last te hebben van de schaarste op de arbeidsmarkt waar sommige ander hotels mee kampen. Die schaarste ontstaat volgens Buitelaar door onvrede met salaris of arbeidsomstandigheden.

Buitelaar: ‘Die onvrede herkennen wij gelukkig niet. Ons jaarlijkse medewerkers tevredenheidsonderzoek scoorde dit jaar bovengemiddeld, en ook CRF kende ons de hoogste score (vijf sterren) toe in de categorieën secundaire arbeidsvoorwaarden en werksfeer en –omstandigheden, iets om trots op te zijn in deze tijden.’
Bron: Zibb.nl

Stage Entertainment
Naast NH Hotels is er nog een tweede bedrijf dat actief is op de congres- en vergadermarkt opgenomen in de lijst: Stage Entertainment.
Onder de paraplu van het entertainment bedrijf van Joop van den Ende vallen enerzijds grote theaterproducties als Tarzan, Dirty Dancing, Ciske en Evita. Anderzijds exploiteert de groep een aantal theater en eventlocaties, waaronder in Nederland het Fortis Circustheater, het Beatrix Theater in Utrecht en De Theaterfabriek in Amsterdam. De meeste van deze theaters bieden inspirerende mogelijkheden voor product presentaties en congressen, die vaak te combineren zijn met de theatervoorstellingen.
In het onderzoek scoorde Stage Entertainment met name goed op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wilt u weten welke bedrijven nog meer tot de top 50 behoren?
In NRC Handelsblad verscheen eerder een uitgebreid bericht met de volledige vermelding van de Topwerkgevers 2008.

Plaats op:
Datum: 9 januari 2008
Gerelateerde artikelen  
23-02-2008 Nieuws Partnership in entertainment interessante vorm van marketing
17-04-2019 Nieuws On the Move - april 2019 (2)
06-04-2007 Nieuws Wethouder Frits Huffnagel reikt Haagsch Jantje uit aan Michiel Smilde
07-04-2009 Nieuws Great Place to Work Congres 2009 met bijzondere format
19-11-2012 Nieuws Werkgevers besparen meer op beloning
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,03 seconden.