Nieuws  
 

Het Amsterdamse Hotel de l’Europe heeft van keurmerk Green Key de hoogste onderscheiding ontvangen wegens het milieubewuste beleid dat de onderneming voert. Het hotel ontving de Golden Green Key onder meer wegens haar besparingen op gas, water en elektraverbruik en het reduceren van de hoeveelheid afval die het hotel produceert.

Het laatste initiatief wat Hotel de l’Europe neemt om milieubesparend bezig te zijn is het verzenden van elektronische mailings. Daardoor wordt aanzienlijk op papier bespaard.

En om ook in de kerstperiode bij te dragen aan het milieu zijn de kerstbomen in het hotel versierd met LED-lampjes, die aanzienlijk zuiniger zijn dan gewone lampjes.

De Green Key
De GREEN KEY (voorheen Milieubarometer) is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De GREEN KEY staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De GREEN KEY is een middel om het milieubewuste imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren. GREEN KEY is onderdeel van FEE, net als de Blauwe Vlag voor schone stranden en jachthavens. In Europa zijn op dit moment meer dan 450 bedrijven aangesloten bij de het internationale keurmerk GREEN KEY.
http://www.green-key.org

Plaats op:
Datum: 14 december 2007
Gerelateerde artikelen  
12-06-2012 Nieuws Dr Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater ontvangen Gouden Green Key
06-10-2008 Nieuws Gouden Green Key 2008 voor Amsterdam RAI
14-09-2009 Nieuws Duurzaamheidsprogramma World Forum krijgt Gouden Green Key
06-07-2010 Nieuws Gouden Green Key mijlpaal in MVO beleid Evoluon
06-08-2012 Nieuws Internationaal Congrescentrum World Forum behaalt goud
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.