Nieuws  
 

Congresbureau Veluwe kan terugkijken op een drukbezocht en zeer afwisselende eerste relatiedag. Ruim 75 bezoekers, uit diverse branches en vanuit alle windstreken, reisden op dinsdag 20 november af naar Golden Tulip Garderen en kwamen daar alles te weten over congreslocaties op de Veluwe en over Congresbureau Veluwe zélf, kleuren, kleren én tapas. (zie ook www.congresbureauveluwe.nl)

In het onlangs tot een 4 sterren-hotel gerenoveerde Golden Tulip Garderen werden de deelnemers gastvrij ontvangen met een uitgebreide lunch. Dagvoorzitter Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Misset Horeca, hield na een korte introductie een informeel vraaggesprek met oprichter Wilco de Jong en coördinator Dagmar Koezen, de drijvende krachten achter het congresbureau.

Hierbij werd duidelijk dat Congresbureau Veluwe, dat vanaf 1 januari 2007 van start ging, zich toe legt op de promotie van de Veluwe als zakelijke bestemming. Hierbij wordt samengewerkt met 25 perfect geoutilleerde en prachtig gelegen Veluwse hotels en congrescentra. Al deze locaties waren later ook vertegenwoordigd op de informatiebeurs, waar geïnteresseerden, onder het genot van een hapje en een drankje, nog meer te weten konden komen over de vele mogelijkheden die de Veluwe biedt als zakelijke bestemming.

Overeenkomst
Tijdens de relatiedag bekrachtigde Congresbureau Veluwe ook de samenwerking met boekingskantoor Bakker & Schnabel. Vanaf 1 januari 2008 verzorgt Bakker & Schnabel alle boekingen voor het congresbureau, dat hierdoor alle ruimte krijgt om zich te richten op zijn kerntaak: het positioneren van de Veluwe als zakelijke bestemming door o.a. beursbezoek free publicity, en webmarketing.

Bezoekers konden naast het vergaren van informatie tijdens de eerste relatiedag van Congresbureau Veluwe ook deelnemen aan een aantal nuttige en onderhoudende 'events'. Zo gaf gastspreker Ingrid Rip in haar lezing gouden tips gaf voor het organiseren van een succesvolle bijeenkomst. In de nabijgelegen Villa gaven twee koks een aantal van hun tapas-recepten prijs en werd er gezellig gekookt. Eye-openers waren ook de workshops visagie én de kleur- en kledingadvies. Wim Wamelink, eigenaar van Hotel Veldenbos liet in het sfeervolle grand café de mannelijke deelnemers kennismaken met de geneugten van een goede whisky.

Ter afsluiting werden onder de deelnemers 24 Veluwse 'weekendjes weg' verloot, zodat menigeen niet alleen met een schat aan informatie over 'vergaderen op de Veluwe' naar huis ging, maar óók met een leuke prijs.

Plaats op:
Datum: 4 december 2007
Bron: Congresbureau Veluwe
Gerelateerde artikelen  
07-10-2007 Nieuws Congresbureau Veluwe presenteert zich tijdens ‘relatiedag’
02-12-2008 Nieuws Congresbureau Veluwe kijkt terug op geslaagde tweede relatiedag
03-01-2009 Nieuws Veluwse hotels werken samen
30-09-2008 Nieuws Paardenfluisteren en speeddaten op relatiedag Congresbureau Veluwe
08-03-2010 Nieuws Vergadermogelijkheden op de Veluwe ontdekken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.