Nieuws  

'A new era of scientific poster presentations, does it exist?' Onder deze titel organiseert Eventresult, het zusterbedrijf van ACS audiovisual solutions, op woensdag 20 november tijdens de EIBTM in Barcelona een interactieve paneldiscussie.

Bij veel wetenschappelijke congressen wordt gebruik gemaakt van poster presentaties, waarmee onderzoekers hun kennis kunnen delen. Ondanks de mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt, zijn deze poster sessies nog steeds vaak in hard copy.

Omdat digitale posters veel voordelen bieden, is Eventresult een partnership aangegaan met de Canadese MULTILEARNING Group, die de MULTIEPOSTER oplossing ontwikkeld heeft. Tijdens het jaarlijkse congres van The International Society on Thrombosis and Haemostasis (ISTH) afgelopen zomer in Amsterdam RAI, werd voor het eerst in Europa op grote schaal gebruik gemaakt van deze ePosters. Deze oplossing zorgt voor meer interactie met en een intensievere betrokkenheid van het publiek. Tijdens dit congres werden met behulp van de 80 touch screen beeldschermen meer dan 2.500 posters toegankelijk gemaakt.

Aan de hand van het succes van het ISTH congres zal een panel van specialisten tijdens EIBTM de inzet van ePosters vanuit diverse invalshoeken belichten. Het panel zal bestaan uit:

  • Patrick Delaney, Vice President Industry Relations MCI Group en Ovation Global DMC
  • Peter-Willem Burgmans, Managing Director MCI Amsterdam
  • Tilman Hackeng, Professor en Voorzitter Biochemistry Universiteit Maastricht
  • Joel Chetzroni, CEO Multilearning Group
  • Ben Buurke, Managing Director Eventresult

Meer info over de sessie en de sprekers vind je hier.

Iedereen is welkom op woensdag 20 november a.s. van 14.30 tot 15.30 uur in het door ACS audiovisual solutions gebouwde tijdelijke Lecture Theater. U vindt het theater achter het Technology & Event Services Village. Aanmelden voor de sessie zelf is niet nodig (registreren voor de EIBTM zelf natuurlijk wel, dat kan via deze link).

Plaats op:
Datum: 24 oktober 2013
Gerelateerde artikelen  
10-07-2013 Nieuws ACS audiovisual solutions en Eventresult faciliteren het ISTH Congres 2013
08-11-2012 Nieuws Alles over de ideale event omgeving en een 'hele stad' op je congres
03-10-2007 Nieuws Dagelijks Technology Hour tijdens EIBTM
05-07-2007 Nieuws MPI Technology Village en Event Services Village tijdens EIBTM
17-03-2016 Nieuws Weg met de borden met papieren posters tijdens een congres
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.