Nieuws  
 

Delen is het nieuwe hebben, dat is het motto van Locatie Amersfoort, de campagne die gericht is op het promoten van zakelijk toerisme in stad & regio Amersfoort.

Citymarketeer Dennis Sille: “We vinden het belangrijk dat we onze kennis delen met onze partners en doelgroepen. Waarde toevoegen aan hun werkzaamheden is voor ons de insteek. Op www.locatieamersfoort.nl/blog hebben we meerdere artikelen geplaatst die relevant zijn voor ondernemers, managementondersteuners, trainers, coaches en eventorganisatoren. De artikelen worden door onszelf én door ondernemers geschreven”.

De meest recente artikelen geven bijvoorbeeld tips m.b.t. het organiseren van een evenement, hoe je dé feestelijke opening van een event kunt organiseren, hoe je social media (gratis) tijdens een event kunt inzetten of hoe je klandizie via Twitter kunt genereren. Ondernemer Marc Bot van 7AM (de Veerensmederij) heeft een blog geschreven met de titel ‘Het gaat om de inhoud’. Sille: “Interessant om te lezen en waardevol dat de ondernemers kennis delen. Dit is ondernemen anno nu.”

Het team van Locatie Amersfoort is benieuwd welke kennis zij nog meer kunnen delen op het gebied van zakelijk toerisme. Vandaar een oproep aan de lezers: bent u op zoek naar kennis op zakelijk toeristisch gebied (m.b.t. vergaderingen, events, beurzen, congressen, bedrijfsuitjes), maar is er online weinig over te vinden? Laat het weten via Twitter (@locatieafoort) of e-mail (locatie@amersfoort.nl) en wellicht wordt er binnenkort

Plaats op:
Datum: 27 september 2013
Gerelateerde artikelen  
24-09-2013 Nieuws MICE ondernemers regio Amersfoort gezamenlijk naar Management Support Live!
09-09-2013 Nieuws Samenwerking zorgt voor succes op zakelijke markt, ook in Amersfoort
07-12-2016 Nieuws Doeltreffende aanpak Citymarketing Amersfoort
09-01-2017 Nieuws 2016 opnieuw goed campagnejaar voor Citymarketing regio Amersfoort
26-07-2016 Nieuws Tweede kwartaal 84% meer bereik voor Citymarketing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,95 seconden.