Nieuws  
 

Op 3 en 4 oktober wordt de jaarlijkse beurs voor managementondersteuners (Management Support Live) georganiseerd in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Maar liefst 13 ondernemers uit de regio Amersfoort nemen gezamenlijk deel aan deze ruim opgezette en interactieve beurs. Eventorganisator (bij St. CityMarketing Regio Amersfoort) Monique Rosbergen: “De bezoekers van de beurs organiseren op regelmatige basis zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, evenementen en bedrijfsuitjes. Een perfecte beurs dus om de managementondersteuners kennis te laten maken met stad en regio Amersfoort. En hoe kan dat nu beter, dan met een groot team van samenwerkende ondernemers?”

Voor de bezoekers wordt de beurs in alle opzichten een beleving, waarbij vooral interactie centraal staat. Zo is er bijvoorbeeld een netwerkplein, prijsuitreiking van de winnaar van de Virtual Assistant verkiezingen en kan de bezoeker meedoen aan leuke testjes. Dit jaar worden ook de resultaten van het Nationaal Loopbaanonderzoek 2013 gepresenteerd.

De volgende ondernemers gaan samen naar Management Support Live: Zandfoort aan de Eem, Leerhotel Het Klooster, Brasserie Zuiderzoet, Veerensmederij (7AM), De Rijtuigenloods, Regus NS station2station, ’t Hoefslag, Geitenboerderij Breevoort, Out in Action, DierenPark Amersfoort, De Observant, Mercure Hotel Amersfoort en Regardz Eenhoorn. Al deze ondernemingen zijn terug te vinden op www.locatieamersfoort.nl.

Stichting Citymarketing Regio Amersfoort heeft speciaal voor de zakelijk toeristische markt een campagne ontwikkeld:‘Locatie Amersfoort -  where minds meet’. In de zakelijke markt hebben tientallen congres- en vergaderlocaties, middels de campagne, de handen stevig in elkaar geslagen om het zakelijk toerisme in stad & Regio Amersfoort te promoten.

klik hier voor gratis toegangskaarten Management Support Live!

 

Plaats op:
Datum: 24 september 2013
Gerelateerde artikelen  
09-09-2013 Nieuws Samenwerking zorgt voor succes op zakelijke markt, ook in Amersfoort
27-09-2013 Nieuws Amersfoortse ondernemers zetten MICE kennis online
19-07-2017 Nieuws Recordbereik voor campagnes Citymarketing Amersfoort
09-01-2017 Nieuws 2016 opnieuw goed campagnejaar voor Citymarketing regio Amersfoort
07-12-2016 Nieuws Doeltreffende aanpak Citymarketing Amersfoort
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.