Nieuws  
 

Ahoy Rotterdam en Preferred Hotel Reservations zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van hotelreserveringen. Doel van deze samenwerking is om organisatoren, exposanten en bezoekers op een laagdrempelige en makkelijke manier hotelaccommodaties in de stad aan te bieden. Ook staat Ahoy door deze samenwerking sterker bij (internationale) tenders voor evenementen en congressen.

Jaarlijks vinden zo’n 300 evenementen plaats in de Beurs- & Evenementenhallen, het Congres- & Vergadercentrum en het Sportpaleis van Ahoy. Deze evenementen variëren van beurzen, congressen, concerten en sporttoernooien tot zakelijke meetings. Om organisatoren, exposanten en bezoekers van Ahoy te helpen bij het vinden van een geschikte hotelkamer, is de samenwerking tussen Ahoy Rotterdam en Preferred Hotel Reservations ontstaan. Preferred is een onafhankelijke hotelspecialist die goed bekend is met de Rotterdamse hotels. Preferred zal voor alle relevante beurzen, evenementen en concerten die in Ahoy plaatsvinden kamers aanbieden via de websites van Ahoy, de nieuwsbrieven en het digitale exposantenhandboek door middel van de speciaal ontwikkelde online Room Kit.

Preferred Hotel Reservations biedt onafhankelijk hoteladvies dat aansluit op de wensen van de organisatie en bezoeker. Men kan voor een individuele reservering, last minute reservering of groepsreservering bij Preferred terecht. Preferred heeft speciale prijs- en conditie afspraken gemaakt in binnen- en buitenland met diverse hotels. Door te boeken via Preferred profiteren klanten van deze speciale tarieven.

 

Plaats op:
Datum: 5 september 2013
Gerelateerde artikelen  
19-11-2019 Nieuws Preferred Hotel Reservations officieel housing bureau Eurovisie Songfestival …
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
02-10-2012 Nieuws AHOY Rotterdam lanceert Hello you!
17-10-2018 Nieuws Samenwerking Rotterdam Ahoy en stichting Vakbeurs Theatertechniek verlengd
30-01-2009 Nieuws Ahoy vreest de komst van nieuwe Music Dome Amsterdam niet
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.