Nieuws  
 

In opdracht van MCI Amsterdam, een van de grootste meeting-  en event management bedrijven in Nederland, faciliteerden ACS audiovisual solutions en Eventresult het tweejaarlijkse ISTH (The International Society on Thrombosis and Haemostasis) Congres 2013.

ACS en Eventresult faciliteerden een innovatieve totaal oplossing door het combineren van beide producten en diensten en creëerden hiermee ‘de ultieme congreservaring’ voor alle 8.500 deelnemers. Van de in totaal veertien zalen, bouwde ACS vier tijdelijke zalen en voorzag alle meeting rooms van Amsterdam RAI van apparatuur. Elke zaal was volledig ingericht en voorzien van audiovisuele faciliteiten. Voor een complete congreservaring konden alle sessies achteraf nogmaals gevolgd worden, hiervoor werden vier recap lounges gebouwd. Om het ISTH logo volledig te integreren werd het Mondriaan thema doorgevoerd in alle zalen.

Eventresult lanceerde voor het eerst op zeer grote schaal een nieuwe oplossing van ePoster presentaties. Samen met partner MULTILEARNING heeft Eventresult een ePoster oplossing ontwikkeld die ten opzichte van de traditionele posters veel voordelen biedt en de betrokkenheid van het publiek bij de presentatie optimaliseert.

Meer dan 2.700 poster waren toegankelijk middels 74 touch screens tijdens ISTH. Alle deelnemers konden  door alle posters browsen en selecteren op meeting, onderwerp of spreker. Ook het bekende Mondriaan thema was volledig geïntegreerd in de ePoster area. De ePoster oplossing heeft vele voordelen en heeft voor een doorbraak gezorgd binnen het presenteren van medische content, een nieuw tijdperk van digitale poster presentaties is aangebroken.

 

 

Plaats op:
Datum: 10 juli 2013
Gerelateerde artikelen  
24-10-2013 Nieuws Eventresult geeft boeiend inkijkje in de toekomst van postersessies
08-03-2013 Nieuws RAI verlengt contract met ACS en Eventresult
17-03-2016 Nieuws Weg met de borden met papieren posters tijdens een congres
25-03-2011 Nieuws ACS lanceert Eventresult voor gebruikersvriendelijke presentatie oplossingen …
06-09-2013 Nieuws Grootste Cardiologencongres ter wereld in Amsterdam was succesvol
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.