Nieuws  
 

De inschrijvingen voor de nieuwe cursus Conference Management lopen binnen. Een zeer sterk deelnemersveld uit overheid en bedrijfsleven reageert nu al enthousiast op de onconventionele aanpak van de cursus. Al in het voortraject geven de cursusleiders aan dat deze cursus zeer interactief en persoonlijk van aanpak is. Zo krijgt elke cursist zijn eigen mentor waardoor er in twee dagen een optimaal rendement gehaald kan worden. Een cursus door professionals voor professionals waarin op basis van concrete cases nieuwe inzichten worden belicht van het hedendaagse conference management; op zijn Nederlands, de organisatie van externe bijeenkomsten.

Alle cursusleiders hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de branche. Mede door de inspanningen van deze docenten staat de cursus garant voor een andere kijk op conference management. De cursus biedt ook een unieke kans tot een samenwerking tussen vraag en aanbod in de meeting-industrie. En met de nodige voordelen voor professionals. De cursus geniet al een EU subsidie en leden van CLC krijgen ook nog eens korting. Geinteresseerden wordt wel geadviseerd snel in te schrijven, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.

De cursusleiders zijn:

Ruud Janssen - Congrex Holland BV

Jeannette Vrijenhoek van Namen - JvN Congres Management

Jessica Scholze - ACS AV Company B.V.

Ingrid Ripp - RREM

Angelique Lombarts – Aloa Consultancy

Vincent C. van Wulfen - AMC  Congres- en Opleidingsvoorzieningen

Roger Schreurs – Loco Enzo

De cursus zal twee dagen in beslag nemen en zowel het CLC - Centrum voor Live Communication als ook Meeting Professionals International Nederland ondersteunen dit initiatief. De cursus wordt gegeven in het NH Utrecht en is op 9 en 10 maart 2007.

Voor meer informatie over deze cursus en inschrijving(en): www.organisatie-externe-bijeenkomsten.nl

 

Plaats op:
Datum: 5 februari 2007
Bron: CLC
Gerelateerde artikelen  
28-12-2006 Nieuws Nieuwe congres- en vergaderclassificatie
31-01-2007 Nieuws Evenementen- en VIP-beveiliging nu ook met robot
28-12-2006 Nieuws Regardz Meeting Centers ook in Amsterdam Centrum
05-02-2007 Nieuws Goede doelen zoeken evenementorganisatoren
05-02-2007 Nieuws Vaste werkplek heeft langste tijd gehad
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.