Nieuws  

Het is in deze tijd niet altijd even makkelijk om je bedrijf online goed onder de aandacht te brengen. Als je jezelf ‘googelt’ verschijnt je bedrijf op pagina 3 of 4 van de zoekresultaten (nadat je de zoektermen twee keer hebt aangepast). Je hebt misschien wel een Facebookpagina maar de ‘Likes’  willen niet echt komen. Je twittert wel een beetje maar de massale retweets komen niet op gang. Heeft het dan nog nut om tijd in je online kanalen te stoppen? Het antwoord is ‘ja!’, mits je het slim aanpakt.

Geef een training aan iemand die hem verdient

Ken jij iemand die wel een training voor Social Media kan gebruiken? Jij mag namelijk namens Congreswereld.nl een kandidaat voor een gratis open training bij ons nomineren. Post de naam van je kandidaat plus een spetterende motivatie op de HCIBS Facebook pagina. De persoon met de meeste stemmen en/of de beste motivatie wint de gratis plek in de training.

Aan wie zit je nu te denken?

Wat vinden mensen als ze je zoeken?
Social media zijn een slimme manier om je online presence te verbeteren. Met ‘online presence’ bedoelen we alle online locaties waar jij als merk of persoon in de vorm van tekst en/of beeld aanwezig bent. Facebook, Linkedin, Twitter en ander Sociale Media websites scoren altijd hoog in de zoekresultaten van Google. Mits (!) jij zelf zorgt dat je bedrijf ook goed herkenbaar is en dat bezoekers via de juiste links op de juiste plek terecht komen. En het mooie is: dat heb je helemaal zelf in de hand.


 
Laat je ontdekken
Als je in de zoekresultaten helemaal bovenaan staat ben je vooral goed vindbaar voor mensen die gericht op zoek zijn naar jouw bedrijf of een door jou aangeboden dienst. Er is echter nog een andere manier om contact te leggen met je doelgroep: wordt ontdekt! Via het netwerk van jouw eigen Social Media volgers kan je de potentiële doelgroep behoorlijk vergroten. Ben je interessant en aantrekkelijk genoeg om bij een toevallige lezer onder de aandacht te komen? Dan is de kans groot dat hij over je profielen gaat klikken om naar meer informatie te zoeken. En misschien ook nog wel iets ‘liken’, ‘retweeten’ of +1en.
 
Verbeter je online fitness
Hoe kun jij nou zorgen dat je beter te vinden bent? Hoe zorg dat jouw volgers over jouw updates gaan praten? En hoe kan je je Social Media kanalen visueel en inhoudelijk aantrekkelijker maken voor een toevallige bezoeker? Wij willen onze ervaringen en technische know-how graag met jou te delen.
Daarom organiseert How Can I Be Social (HCIBS), in samenwerking met de Amsterdamse evenementenlocaties De Nieuwe Liefde en het Westelijk Meterhuis, de komende tijd meerdere open trainingen ‘Social Media’. Deze trainingen zijn voor zowel starters als gevorderden uit de evenementenbranche. Klik hier om meer te lezen.

Plaats op:
Datum: 6 mei 2013
Gerelateerde artikelen  
08-10-2012 Nieuws How Can I Be Social (HCIBS) brengt Social Media tot leven op IMEX America
19-03-2013 Nieuws EvenementContact behaalt een potentieel bereik van ruim 184.000
27-02-2013 Nieuws Inspirerend Sprekersprogramma op EvenementContact 2013
27-02-2013 Nieuws KLM finalist bij internationale punctualiteitsawards
29-10-2012 Nieuws Met korting je Event Marketing kennis bijspijkeren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.