Nieuws  
 

Ahoy Rotterdam en ACS audiovisual solutions hebben hun samenwerking wederom verlengd. Inmiddels is ACS twaalf jaar preferred supplier van audiovisuele middelen voor de Rotterdamse accommodatie.  Alle evenementen die in het Congres- & Vergadercentrum plaatsvinden, worden ondersteund door ACS. Daarnaast adviseert ACS de afdeling Marketing & Sales van Ahoy op proactieve wijze met creatieve invulling van AV-oplossingen.

ACS heeft de afgelopen maanden weer een aantal grote projecten mogen verzorgen in Ahoy. Het Nationaal Deltacongres en de beurzen Material Xperience en Maintenance NEXT zijn hiervan goede voorbeelden.

Peter van der Veer, directeur van Ahoy Rotterdam: “Wij hebben wederom voor ACS gekozen, omdat zij een stabiele en betrouwbare partner is die zich inmiddels al vaak heeft bewezen kwaliteit te leveren. Tijdens een evenement wil je verzekerd zijn dat je met een leverancier werkt die haar afspraken nakomt en die veel ervaring heeft. Daarnaast zijn wij erg te spreken over de flexibiliteit en de snelheid van ACS.”

Jessica Ylstra, managing director ACS audiovisual solutions: “We zijn trots om al jaren met zo’n professionele partner samen te werken als Ahoy. Ahoy staat garant voor kwaliteit en daar willen wij graag aan bijdragen. De samenwerking is erg prettig en geeft ons voldoende ruimte om mee te denken, zodat ook wij garant kunnen staan voor de beste oplossingen.”

Plaats op:
Datum: 29 april 2013
Gerelateerde artikelen  
05-09-2013 Nieuws Ahoy Rotterdam gaat samenwerken met Preferred Hotel Reservations
17-07-2018 Video Peter van der Veer, directeur Rotterdam Ahoy, over het nieuwe congrescentrum …
23-04-2018 Nieuws Rotterdam Ahoy, JMT en Van der Veen bundelen krachten op nieuwe vakbeurs Area010.live …
19-02-2018 Nieuws Rotterdam Ahoy en Van der Veen verlengen samenwerking
28-10-2013 Nieuws Ahoy Rotterdam neemt voortouw in energiereductie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.