Nieuws  
 

Aanstaande donderdag 18 april is het secretaressedag, de perfecte dag om als secretaresse deel te nemen aan een inspiratiedag. Tijdens deze ontdekkingsreis door Leiden zult u beleven dat Leiden bijzonder is, een stad om te ontdekken, iedere keer opnieuw.
Deze dag laat Leiden zien dat het verrassende en unieke locaties heeft voor congressen en zakelijke evenementen in alle soorten en maten. Daarnaast is de ligging van de stad zeer gunstig, midden in de Randstad en Schiphol is erg dichtbij. Leiden is de stad van de persoonlijke aandacht, de interactie, de intimiteit en van de verrassing.

De dag zal beginnen met een netwerkmogelijkheid. Ontdek de congreslocaties in Leiden en maak kennis met de andere deelnemers aan de inspiratiedag.
Naast een aantal bijzondere locaties die deze dag bezocht zullen worden, zal er ook een workshop worden gegeven. Trudy Kwik van KWIK Events & Relatiemarketing verzorgt een workshop met als onderwerp “organiseren anno 2013 = co-produceren”. Gedurende deze workshop wordt het organiseren van nu ontdekt.
Verder zal Leiden zich vanaf haar mooiste kant laten zien, namelijk vanaf het water. Geniet in het zonnetje van een geheel verzorgde lunch terwijl u door de Leidse grachten wordt gevaren.

Wilt u mee op ontdekkingsreis door Leiden? U kunt zich hier nog aanmelden.
Let op! Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar

Plaats op:
Datum: 16 april 2013
Gerelateerde artikelen  
04-07-2011 Nieuws Inspiratiedagen ‘Ontdek Leiden' geven organisatoren frisse kijk op Leiden
14-06-2012 Nieuws Inspiratiedag ‘Ontdek Leiden' verrast
16-09-2010 Nieuws Eerste Leidse Universitaire Relatiedag geslaagd
04-01-2011 Nieuws Vijfde Museumcongres in Leiden
07-04-2016 Nieuws Leiden heeft honderd congresambassadeurs
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.