Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Op maandag 10 december a.s. is er bij Bright Corporate Event Lighting een demonstratiedag waar de vele mogelijkheden getoond worden op het gebied van Creative Video LED-verlichting.

Tijdens deze dag worden er toepassingen gedemonstreerd van Creative Video LED. Creative Video LED is  uitstekend inzetbaar bij  interactieve decors, stands en corporate events.
Gedurende deze dag is er uitgebreid gelegenheid om alle mogelijkheden te bekijken.
Wilt u niet alleen de allernieuwste LED faciliteiten zien, maar ook de diverse mogelijkheden m.b.t. audiovisuele middelen dan is aanmelden mogelijk via registratie op: www.brightonline.eu/uitnodiging of bel naar : 036-5387261

Een van de laatste investeringen van Bright die hier gedeomstreerd zullen worden zijn de Element Labs van VersaRAY. Dit is de nieuwste innovatieve LED techniek, waarbij het mogelijk is om Full Motion Video weer te geven . Afgelopen zondag 14 oktober,  is deze nieuwe LED techniek voor het eerst ingezet tijdens het spelprogramma “1 tegen 100” van RTL 4. Bright beschikt nu over ruim 200 M2 Element Labs in VersaRAY en VersaTUBES.
Verlichting heeft het unieke vermogen om de wereld om ons heen te beinvloeden. Bright kan daarmee helpen door de uitstraling van een stand, TV show of evenement naar een hoger nivo te tillen.

Plaats op:
Datum: 7 november 2007
Bron: HVB av rental & staging bv
Gerelateerde artikelen  
19-04-2007 Nieuws Bright Corporate Event Lighting verzelfstandigt zich!
04-04-2007 Nieuws Summit verzorgt registratie Evenement 2007 met nieuwe RFID-techniek
22-06-2009 Nieuws Zakelijke evenementen gaan voor 3D
23-10-2008 Nieuws Tandberg stelt videoconferencing beschikbaar op Zakenfestival Rotterdam
18-12-2009 Nieuws Mobiele marketing tools voor evenementen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.