Nieuws  
 

Recent zijn Angeline Bommer en Wilfred Jacobs aangetreden als directeur-eigenaar van Congress Company BV. Deze wijziging zal er toe bijdragen dat de sterke groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt vertaald wordt in een solide basis voor haar klanten, waarbij de hoge kwaliteit van de dienstverlening verder wordt gewaarborgd, aldus de directie. Jacobs komt vanuit een financiële rol in de wereld van de multinationals en Bommer heeft ruime ervaring met project management in de zorgsector.
 
Arjan Appel, oprichter van Congress Company, zal zich mede gaan focussen op de commerciële activiteiten en strategische samenwerkingsverbanden die het bedrijf nastreeft.

De toonaangevende PCO met vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Maastricht organiseert uitsluitend bijeenkomsten voor de medische sector en is gespecialiseerd in full service congres organisatie en sponsorwerving. Zij organiseert op jaarbasis meer dan 50 bijeenkomsten in binnen en buitenland en is vaste organisator voor ‘s lands grootste wetenschappelijke beroepsverenigingen zoals de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde en de Nederlandse Vereniging voor Radiologie.

Plaats op:
Datum: 6 maart 2013
Bron: Congress Company, the medical meeting professional
Gerelateerde artikelen  
27-02-2007 Nieuws Congress Care bestaat 10 jaar
16-02-2011 Nieuws Congress Company sluit zich aan bij Maastricht Congres Bureau
21-05-2019 Nieuws Congress Company breidt uit met nieuw kantoor in Utrecht
28-09-2011 Nieuws CongressCompany lid internationaal PCO netwerk WLCO
08-12-2011 Nieuws Universiteit Maastricht kiest drie preferred PCO partners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.