Nieuws  
 


Cygnea is vanaf nu een Erkend Congresbedrijf. Na de toelatingsinspectie van de erkenningsregeling voor de congres- en vergaderbranche heeft Cygnea inmiddels officieel vernomen dat zij is toegetreden tot het selecte gezelschap erkende PCO’s (Professional Congress Organisers). De controle en positieve beoordeling heeft plaatsgevonden op de onderwerpen professionaliteit, kwetsbaarheid, ervaring en kwaliteitszorg.

Algemeen directeur Peter Boogaard: “Al ruim 15 jaar is Cygnea actief als congresorganisator en met het predikaat ‘Erkend Congresbedrijf’ hebben we nu de kroon op ons werk gezet. Vanzelfsprekend zijn wij erg trots deze erkenning te hebben ontvangen.”
Adjunct-directeur Trees Overkamp, binnen Cygnea verantwoordelijk voor de organisatie van congressen en overige zakelijke bijeenkomsten: “De beoordeling is een onderschrijving van hetgeen wij al jaren met ons enthousiaste team vanuit Schoonhoven neerzetten. Hoewel de toelatingseisen aanzienlijk zijn, hebben wij in ons operationele proces geen zaken aan hoeven te passen. Onze manier van werken past geheel in het beeld van Het Erkende Congresbedrijf. Wij proberen altijd samen met onze klant ‘A perfect day’ te realiseren, de richtlijnen voor de erkenning passen daar uitstekend bij.”

Cygnea makes your day a perfect day!
Met de eigen professionele congresorganisatie en -techniek maakt Cygnea samen met de opdrachtgever van elke zakelijke bijeenkomst ‘A perfect day’, die de verwachtingen van de deelnemers overtreft. Zo'n resultaat komt voort uit een hecht samenspel tussen de opdrachtgever, de inhoudelijke specialisten die zich voor de bijeenkomst inzetten en Cygnea. De bijeenkomsten variëren van grote (medische) congressen, werkconferenties en klantendagen tot seminars, workshops, expertmeetings, studiereizen en ronde tafel bijeenkomsten. Cygnea begeleidt zakelijke bijeenkomsten van idee tot en met uitvoering.

CYGNEA Response System versterkt de kracht van live communication
Het multifunctionele Cygnea Response System is een interactief (stem)systeem dat deelnemers aan de meest uiteenlopende bijeenkomsten actief betrekt bij de onderwerpen. Het is een doeltreffend instrument om bijvoorbeeld meningen te peilen en discussies te ontlokken, maar ook om deelnemers te registreren en te volgen. Het gebruik van het Cygnea Response System zorgt voor een geanimeerde en betrokken sfeer; het is interactief & attractief, eenvoudig te hanteren en met ongelooflijk veel toepassingsmogelijkheden.

Plaats op:
Datum: 4 maart 2013
Gerelateerde artikelen  
18-12-2006 Nieuws ESS Erkend Congresbedrijf
02-09-2010 Nieuws Congresorganisator Kuiters Idee en Organisatie behaalt Erkenning
28-12-2006 Nieuws Congresorganisatiebureau Interactie ontvangt predikaat Erkend Congresbedrijf …
27-02-2019 Nieuws Congres Bureau Friesland als eerste Friese organisatie een Erkend Congresbedrijf …
19-12-2012 Nieuws Nieuwsflitsen December 2012 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.