Nieuws  

Het Symposium "Zo organiseer je het congres dat indruk maakt" georganiseerd door het Groningen Congres Bureau (GCB) heeft onlangs succesvol plaatsgevonden. Meer dan 150 management assistentes, secretaresses, officemanagers en PA's uit het Noorden van Nederland kwamen bijeen in MartiniPlaza om alles te weten te komen over het organiseren van een internationaal meerdaags congres.

Natuurlijk begon deze middag met een heerlijke uitgebreide lunch. MartiniPlaza had er goed over nagedacht, de broodjes smaakten voortreffelijk en de bakjes fruit werden zeer gewaardeerd door de doelgroep. Een drukke, gezellige bijeenkomst. Iedereen had er zin in en luisterde vervolgens tijdens het plenaire gedeelte vol aandacht naar de diverse sprekers.

Jan Geert Vierkant, directeur MartiniPlaza opende de middag.
Daarna volgden meerdere interessante sprekers de revue, Eric Bakermans (NBTC), Sabeth Verpoorte (RUG), Ellen de Ranitz (PCO) en Tienke Koning (RUG).
Alles werd op een prettige manier aan elkaar gepraat door dagvoorzitter Herman Bekker. Dat het publiek de sprekers interessant vond bleek wel aan de hand van de hoeveelheid vragen.
 
Kort genoten de deelnemers van een kopje koffie met een heerlijk petitfourtje om vervolgens snel door te gaan naar de workshoprondes.
 
Workshops werden gegeven door Jaap Westerhuijs (GCB), Mariska Pater (GCB), Erika Pater (GCB) en Berend Slagter (BanoPro).
De workshops vlogen om. Na de workshops werd er plenair afgesloten om daarna onder aanvoering van het team van MartiniPlaza van een uitgebreide rondleiding in MartiniPlaza te kunnen genieten.
 
De vele bezoekers kregen waar voor hun geld. Een druk, vol programma. Na de rondleiding kon het netwerken beginnen onder het genot van mooie warme en koude hapjes en diverse dranken.

Zodra de deelnemers huiswaarts gingen kregen ze als extraatje ook nog een goed gevulde goodiebag mee.
Met dank aan: HanzePlaza, Prinsenhof Hotel, Mercure Groningen Hotel, Rien Linthout Fotografie, Martini Hotel, MeetingLinq, NH Hotel Groningen, Beaumonde Hospitality, Beijk Catering, Traiteurservice s’ Amuse, Groninger Museum, Bos&Bos Catering, Hampshire Hotel Groningen, MartiniPlaza, BanoPro, Allersmaborg, Hamsphire Plaza hotel, Forum Images, Bijzondere Locaties Groningen.

 

Plaats op:
Datum: 19 februari 2013
Gerelateerde artikelen  
05-03-2018 Nieuws 4e GCB Symposium over alle organisatorische ins & outs bij congressen en events: …
02-04-2012 Nieuws Congress by design preferred supplier van MartiniPlaza
19-12-2011 Nieuws Internationaal medisch psychologisch congres naar Groningen
02-05-2017 Nieuws Burgemeester reikt ‘Groningen Congres Penning’ uit aan weduwe Westerhuijs …
29-05-2019 Nieuws Groningen streeft naar toppositie Nederlandse congresmarkt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.