Nieuws  
 

Locaties.nl presenteert de Locaties App, de eerste en enige app voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar de juiste locatie voor een meeting of event.

De Locaties App is een afgeleide van de site Locaties.nl, onderdeel van High Profile Locaties B.V., en biedt de mogelijkheid ter plaatse een inspirerende locatie te vinden, in de buurt, op plaatsnaam, op naam locatie of op populariteit. Overal direct jouw favorieten bij de hand zodat je meteen contact op kunt nemen met de locatie(s) van jouw voorkeur. 
 
Deze unieke en gratis Locaties App is de eerste zakelijke toepassing van Nederland die de zoektocht naar de ideale meeting- en evenementenlocatie vergemakkelijkt. De handige tool maakt direct contact met de locatie mogelijk en geeft een goed beeld van een breed scala aan locaties dankzij relevante informatie en goed beeldmateriaal. Bovendien kunnen favorieten opgeslagen worden zodat men altijd een shortlist bij de hand heeft.

Locaties App

Zoek & Vind
Met deze vernieuwde Locaties App biedt Locaties.nl nog meer ondersteuning bij het zoeken en vinden van de juiste locatie voor meeting en events. Vind snel en gemakkelijk de juiste locatie die qua sfeer, ligging en capaciteit bij de bijeenkomst past. De zoekopdracht kan verfijnd worden dankzij tientallen zoekcriteria en via GPS is het mogelijk om eenvoudig locaties in de buurt te vinden. Met de iPad-versie kunt u bovendien inspiratie opdoen dankzij het aansprekende en grote beeldmateriaal.

De Locaties App is gratis te downloaden voor de iPhone en iPad via de App Store

Plaats op:
Datum: 14 februari 2013
Gerelateerde artikelen  
08-02-2017 Nieuws Samenwerking SecretaresseNet en MeetingReview: Secretaresses vinden passende …
03-07-2013 Nieuws GreaterVenues.com: d inspirerende locatie nieuwssite
07-09-2010 Nieuws Locatie-marktplaats Meetingspot wint snel aan populariteit
12-09-2013 Nieuws Met korting meetings boeken tijdens Nationale Vergaderweek
19-12-2016 Nieuws Locatieonderzoek: meer events, meer budget, meer sfeer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.