Nieuws  

Kapellerput Conferentiehotel te Heeze (net onder Eindhoven) treedt per 1 november 2007 tot tot het samenwerkingsverband van gespecialiseerde meeting bedrijven "Meetings and More".

Het "Meetings and More" keurmerk staat voor de "maatstaf in kwaliteit" en wordt vertegenwoordigd door de "crème de la crème"  binnen het aanbod van zakelijke vergaderaccommodaties. Meetings and More is met de komst van Kapellerput  gegroeid naar zeven karakteristieke locaties - allen met "state of the art" faciliteiten, rust, ruimte en een gastvrije en sfeervolle ambiance.
 
Rik Hüsken, directeur Kapellerput, is zeer verheugd met de nieuwe samenwerking. Meetings and More is een samenwerkingsverband van eigenzinnige en veelal zelfstandige top bedrijven. Het behoud van onze eigen identiteit en toch een goede en gestructureerde samenwerking op met name het gebied van sales & marketing activiteiten geeft ons de mogelijkheid om Kapellerput nog beter te profileren als kwalitatief hoogwaardig conferentiehotel.
De samenwerking met collegae bedrijven biedt voor elkaar voordelen maar zeker ook voor (inter)nationale klantrelaties die op zoek zijn naar een landelijk dekkend netwerk van goede conferentieaccommodaties, aldus Hüsken. De samenwerking met Meetings and More zorgt er ook voor dat Kapellerput nu is aangesloten bij de International Association of Conference Centres (IACC), een internationale kwaliteitserkenning.  

Bij de ondertekening van het samenwerkingsverband kreeg directeur Rik Hüsken de officiële membership plague van Meetings and More overhandigd door Richard Jouvenaar, voorzitter van Meetings and More en directeur van Conferentie- en Opleidingscentrum De Ruwenberg.

Plaats op:
Datum: 30 oktober 2007
Bron: Meetings and More
Gerelateerde artikelen  
27-06-2007 Nieuws MeetingsandMore start centrale reserveringslijn
05-03-2009 Nieuws Twee nieuwe topbedrijven bij Meetings & More
09-04-2009 Nieuws Opnieuw uitbreiding voor Meetings and More
28-12-2006 Nieuws Kapellerput Conferentiehotel vernieuwt 16 hotelkamers
25-09-2007 Nieuws Kapellerput verrast met kunst op muren en Artifort Design
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.