Nieuws  
 

Televisiezender National Geographic Channel gaat structureel samenwerken met de nieuwe tentoonstellingslocatie Amsterdam EXPO.

National Geographic zegt dat Amsterdam EXPO mede dankzij deze meerjarige samenwerking een sterke positie kan innemen in de presentatie van internationale blockbuster-tentoonstellingen, omdat de ‘kwalitatieve uitstraling´ van het merk National Geographic het hoogwaardige karakter van de internationale populairwetenschappelijke en -historische exposities die worden gepresenteerd in Amsterdam EXPO benadrukt.

De nieuwe tentoonstellingslocatie opent vandaag officieel haar deuren met de internationale expositie Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten. Van donderdag 29 november tot en met 5 mei 2013 wordt de expositie voor het publiek opengesteld.

Het doel achter de krachtenbundeling, is het verspreiden van kennis over uiteenlopende, relevante onderwerpen en zodoende het publiek te enthousiasmeren voor wetenschappelijke en geschiedkundige onderwerpen. In de overeenkomst is onder meer vastgelegd dat de locatie en de zender de programmering van exposities en programmering van documentaires waar mogelijk op elkaar afstemmen met relevante content. Ook op het gebied van communicatie- en marketingactiviteiten zullen de partners samen gaan optrekken

Plaats op:
Datum: 28 november 2012
Gerelateerde artikelen  
27-05-2019 Nieuws Veel belangstelling van zakelijke reizigers voor Friesland tijdens IMEX
24-09-2015 Nieuws Unseen eerste tentoonstelling in nieuwe expo Beurs van Berlage
14-05-2009 Nieuws Mansveld Expo techniek en Expotech samen verder
26-01-2009 Nieuws Hermitage Amsterdam opent 20 juni haar deuren
26-02-2009 Nieuws CODART organiseert bijzonder cross-border congres
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.