Nieuws  
 

Routiniers versterken managementteam MECC Maastricht - Van der Valk-directeur bestuurslid Maastricht Congres Bureau - Janneke van Beuzekom, nieuwe general manager Bilderberg Parkhotel - Anne-Marije Hogenboom Hoofd Sales & Evenementen Stadsschouwburg & Philharmonie - Marieke Lamberts nieuwe gm Pullman Eindhoven Cocagne - Harm Beumer nieuwe General Manager Golden Tulip Victoria Hoenderloo - Susanne Stolte, nieuwe voorzitter raad van advies QL Hotels 


Routiniers versterken managementteam MECC Maastricht
Het managementteam van MECC Maastricht is versterkt met Annetje Schoolmeesters (per 1 oktober 2012 Manager Marketing & Communicatie), Erik Panis (per 1 november 2012 Manager Exhibitions) en Sven Wiertz (per 1 januari 2013 Manager Planning & Projectmanagement).
Annetje Schoolmeesters (48) begon haar carrière in 1986 bij het MECC en is nu na 11 jaar weer terug.
Ook Erik Panis (42) was eerder werkzaam bij MECC Maastricht. Na een intermezzo van 8 jaar, waarin hij o.a. actief was op gebied van PR en Marketing bij Media Groep Limburg, keerde Erik weer terug naar het MECC als beursmanager. Zijn functie is nu uitgebreid met het aansturen van de afdeling Exhibitions die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en exploitatie van eigen beurstitels voor consumenten en vakbranches.
Sven Wiertz (31) begon in 2006 als communicatie adviseur bij het MECC om daarna vier jaar lang project manager bij het MECC te zijn. Sinds twee jaar is Sven Supervisor Planning & Project Management en per 1 januari 2013 Manager van die afdeling en tevens lid van het managementteam van het MECC.


Van der Valk-directeur bestuurslid Maastricht Congres Bureau

Frans Willem Cox, directeur van Hotel Van der Valk in Maastricht, is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau. Hij zal als bestuurslid de belangen van de aangesloten hotels behartigen.
Frans Willem Cox kijkt uit naar zijn rol in het bestuur, zo laat hij weten op de site van het bureau. ,,Als bestuurslid kan ik nóg actiever een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van het Maastricht
Congres Bureau en aan het behalen van de doelstellingen. Als vertegenwoordiger van de hotels kan ik er, samen met hen, voor zorgen dat er nóg meer zakelijke bijeenkomsten naar Maastricht & regio komen."


Janneke van Beuzekom, nieuwe general manager Bilderberg Parkhotel
Janneke van Beuzekom is vanaf heden de nieuwe general manager van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Zij volgt daarmee Max Hermers op, die zijn carrière bij een andere hotelketen voortzet. Janneke van Beuzekom was eerder general manager van Bilderberg Hotel De Klepperman in Hoevelaken en Bilderberg Hotel De Buunderkamp in Wolfheze. Met haar 33 jaar is zij de jongste general manager binnen Bilderberg. Van Beuzekom is van plan om van het Parkhotel nog meer een begrip in Rotterdam te maken. Het was haar wens om uiteindelijk in een grote stad terecht te komen, vanwege de dynamiek van een stadshotel.

 


Anne-Marije Hogenboom Hoofd Sales & Evenementen Stadsschouwburg & Philharmonie

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem heeft per 1 november 2012 een nieuw Hoofd Sales & Evenementen aangesteld. Anne-Marije Hogenboom volgt Marc Schultheis op. Schultheis is per 1 september jl. tot directeur van Theater De Lampegiet in Veenendaal benoemd. Hogenboom is in haar nieuwe functie onder andere verantwoordelijk voor de acquisitie van evenementen en congressen in Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.
De afgelopen zeven jaar is Anne-Marije Hogenboom(1979) in diverse functies werkzaam geweest bij het World Forum te Den Haag (voorheen Het Nederlands Congres Centrum). Zij was in Den Haag verantwoordelijk bij de ontwikkeling en innovatie van nieuwe business.
Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem heeft zich de afgelopen acht jaar succesvol gemanifesteerd op de congres- en evenementenmarkt. Het theater organiseerde bijvoorbeeld de huldiging van de wereldkampioenen honkbal, de Europese première van de nieuwe Harry Potterfilm, de uitreiking van de AKO Literatuurprijs en diverse congressen.


Marieke Lamberts nieuwe gm Pullman Eindhoven Cocagne

Marieke Lamberts wordt per 1 februari 2013 de nieuwe general manager van Pullman Eindhoven Cocagne. Ze volgt Ronald Kooistra op die een nieuwe functie gaat vervullen bij PSV.
Lamberts werkt al binnen Accor en is ruim zes jaar general manager bij Novotel Eindhoven. In 21 jaar tijd heeft zij verschillende (management-) functies bekleed voor diverse hotels van Accor in Nederland.
Caro van Eekelen, algemeen directeur van Accor Hotels Nederland, zegt blij te zijn met de aanstelling van Lamberts. 'Vooral ook in het kader van de ondertekening van de Charter voor Talent naar de Top. Wij hebben ons hierin als Accor gecommitteerd aan een grotere toestroom van vooral vrouwelijk talent in topfuncties.'


Susanne Stolte, nieuwe voorzitter raad van advies QL Hotels
Susanne Stolte, voorzitter van het college van bestuur van de Hotelschool in Den Haag, is toegetreden tot de raad van advies van Quality Lodgings. Ze versterkt de raad in de functie van voorzitter. Oud-hotelschooldirecteur Wim Dooge was haar voorganger bij QL Hotels.
Quality Lodgins, QL Hotels, heeft zo'n zestig kleinschalige hotels in Nederland. Kenmerk van veel leden is hun goede keuken, zoals De Lindenhof in Giethoorn van Martin Kruidhof, Oud Sluis, Librije's Hotel; De Kromme Watergang en De Bloemenbeek.
Hein van Beek, algemeen directeur van QL: 'We zijn heel blij met deze benoeming. Stolte's internationale kennis van de gastvrijheidsindustrie, haar gedrevenheid en netwerk maken haar een ideale voorzitter van dit voor QL zo belangrijke college'. Susanne Stolte: ' De trend naar individualiteit, authenticiteit en kwaliteit weet Quality Lodgings haarfijn in te vullen. Ik kijk er naar uit aan de verdere ontwikkeling bij te mogen dragen.'


Harm Beumer nieuwe General Manager Golden Tulip Victoria Hoenderloo
Sinds 1 oktober 2012 is Harm Beumer de nieuwe General Manager van hotel Golden Tulip Victoria in Hoenderloo, onderdeel van EHP Hotels. Hij volgt Evelien Veerman op die de organisatie heeft verlaten.Harm Beumer werkte hiervoor 2,5 jaar als General Manager voor Tulip Inn Sevenum / AC Sevenum en later ook voor AC Venray, beide onderdeel van Autogrill.

Plaats op:
Datum: 23 november 2012
Gerelateerde artikelen  
06-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019
15-05-2019 Nieuws On the Move - mei 2019 (2)
21-02-2018 Nieuws On the Move - februari 2018
19-09-2018 Nieuws On the Move - september 2018 (2)
03-04-2019 Nieuws On the Move - april 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.