Nieuws  
 

Van 11 tot en met 18 november doen de werknemers van Hilton Worldwide in 90 landen mee aan de eerste Global week of Service van het bedrijf. Dit evenement bestaat uit honderden projecten over de hele wereld waar meer dan 300.000 medewerkers van 3.900 locaties hun passie voor gastvrijheid en service laten zien door het meehelpen bij verschillende vrijwilligersprojecten in hun lokale gemeenschap.

Hilton Worldwides Global Week of Service is ingevoerd als eerbetoon aan het vrijwilligerswerk dat het bedrijf het hele jaar door verricht en brengt de visie van het bedrijf - ‘fill the earth with the light and warmth of hospitality' - tot uiting. Dit borduurt voort op wat oprichter Conrad N. Hilton heeft neergezet op het gebied van dienstverlening en verantwoordelijkheid naar anderen. Het grootste jaarlijkse vrijwilligersevenement van het bedrijf brengt teamleden van alle steden waar Hilton Worldwide actief is samen en maakt het mogelijk voor hen om hun expertise op het gebied van gastvrijheid en dienstverlening in te zetten voor de meest urgente behoeften van de maatschappij. 

Een greep uit de projecten in Nederland die plaatsvinden tijdens Global Week of Service: 

Hilton Den Haag organiseert een ‘Ready, Steady, Cook!' Master Class met chef-kok Edwin van den Heijkant voor de studenten van de Francois Vatel School op maandag 12 november. Daarnaast gaan de medewerkers van Hilton Den Haag op vrijdag 16 november warme chocolademelk en badeendjes verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Papageno Stichting, die kinderen met autisme helpt.

Het Management Team van Hilton Rotterdam gaat op dinsdag 13 november het Weena in Rotterdam schoonmaken en deelt op donderdag 15 november heliumballonnen uit aan mensen op het Centraal Station. Deze mensen worden aangespoord op weg naar werk minstens drie mensen goedemorgen te wensen alvorens de ballon op te laten. Zowel de vinder van het kaartje aan de ballon als degene die hem opgelaten heeft maken kans op een overnachting in het hotel.

Hilton Garden Inn Leiden steunt de VoorleesExpress Leiden voor kinderen met een taalachterstand. Op zaterdag 17 november vindt de VoorleesExpress plaats in het hotel en gaan de teamleden voorlezen om de taalontwikkeling van de kinderen te stimuleren.

Hilton Schiphol wil de lokale kinderen informeren over de belangrijkheid van gezond eten en gaan op maandag 12 november fruit uitdelen op de basisschool Tabitha in Hoofddorp.

Hilton Royal Parc Soestduinen nodigt op 13 en 14 november in samenwerking met Amerpoort mensen met een verstandelijke beperking uit om samen met de chef-kok Rob Gottmer een High Tea voor te bereiden en zo de kneepjes van het vak te leren.
De Stichting Centram, de oudste instelling voor armoedebestrijding in Nederland, mag gebruik maken van de SkyLounge van DoubleTree by Hilton Amsterdam om hier hun jaarlijkse borrel voor vrijwilligers te geven.

 

Plaats op:
Datum: 12 november 2012
Gerelateerde artikelen  
05-07-2007 Nieuws Hilton Hotels overgenomen door Blackstone voor 26 miljard dollar
30-09-2009 Nieuws Hilton Hotels gaat verder als Hilton Worldwide
14-06-2017 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2017 (2)
16-03-2016 Nieuws Hilton Worldwide introduceert robotconciërge Connie
12-09-2016 Nieuws Hilton Rotterdam aangewezen als rijksmonument
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,73 seconden.