Nieuws  
 

Na het succesvol behalen van het Green Globe certificaat in juni 2012 zijn de Hotels van Oranje nu ook uitgeroepen tot het meest groene hotel van Europa. Afgelopen vrijdag wonnen zij de prestigieuze award ´Green Hotel of the Year Europe´ tijdens de European Hospitality Awards in het Landmark Hotel in Londen. De European Hospitality Awards zijn een van de meest bekende en meest prestigieuze award-uitreikingen in de hotelbranche.

In minder dan 1 jaar tijd hebben de Hotels van Oranje het gepresteerd om zowel een Green Globe certificaat als een award voor het meest groene hotel van Europa te bemachtigen. `Een unieke prestatie waar we enorm trots op zijn! De award sluit naadloos aan op onze policy, waarin duurzaam ondernemen centraal staat. " aldus Jaap Liethof, algemeen directeur van de Hotels van Oranje. "Het is een manier van zakendoen, en veel meer dan alleen het behalen van certificaten en awards." benadrukt Liethof.
De jury benoemde in het bijzonder dat zij onder de indruk waren van de manier waarop Hotels van Oranje MVO hebben geïntegreerd in de organisatie. MVO is niet alleen in de bedrijfsvoering doorgevoerd, ook alle medewerkers worden getraind en daarnaast investeert het hotel veel in maatschappelijke projecten. Ook de volledig biologische menu's en duurzame congressen die het hotel serveert en organiseert, onderscheidde Hotels van Oranje van de concurrentie.
                    
Andere genomineerden in de categorie waren het Radisson Blu Waterfront Hotel in Stockholm, Hotel TOPAZZ in Wenen en het Savoy Hotel in Londen. Dit laatste hotel is na een grondige verbouwing van 2 jaar recentelijk weer geopend. "Het is een enorme eer om samen met prachtige hotels zoals deze genomineerd te worden, we zijn dan ook enorm trots dat wij uit deze lijst de award hebben gewonnen!"aldus Jaap Liethof.
De Hotels van Oranje zijn continue bezig met upgrading in en rondom het hotel. Deze is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).  Zo zijn bijvoorbeeld alle publieke ruimtes voorzien van LED verlichting, is Beachclub O. gebouwd met duurzame materialen, en rijden de sales managers in milieu bewuste auto's. 

Plaats op:
Datum: 7 november 2012
Gerelateerde artikelen  
01-11-2012 Nieuws HOTELS van ORANJE genomineerd voor ‘Green Hotel of the Year Award Europe'
29-06-2012 Nieuws De Hotels van Oranje ontvangen Green Globe certificaat
18-09-2008 Nieuws Martin Lindelauf vertrekt bij de Hotels van Oranje
09-11-2016 Nieuws Accommodatienieuws - november 2016
04-04-2012 Nieuws Venuez Hospitality & Style Awards 2011 uitgereikt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.