Nieuws  
 

Onlangs werd bekend dat de definitieve gunning van de Europese aanbesteding internationale dienstreizen aan VCK Travel is toegekend. VCK Travel wordt door deze gunning de vaste Travel Management Company (TMC) van het parlement, 9 ministeries (waaronder Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en de Algemene Rekenkamer.
 
Aanbesteding
Op 20 augustus 2012 werd de voorlopige gunning van de aanbesteding toegekend aan VCK Travel. Dit besluit van het ministerie werd echter aangevochten middels een kort geding. Vandaag oordeelde de rechter in het voordeel van de overheid. Alle vordering zijn afgewezen; het ministerie heeft de gunning rechtmatig aan VCK Travel toegekend.
 
Gevolgen VCK Travel
VCK Travel directeur Ed Berrevoets is enthousiast over de uitbreiding van de activiteiten voor de Rijksoverheid: ‘We zijn er trots op dat de ministeries onze transparante werkwijze - die wordt getypeerd door een persoonlijke benadering, innovatie en duurzaamheid - als gewenst kenmerkt. VCK Travel neemt graag een grote rol in de centralisering en uniformering van het travel management bij de Rijksoverheid. Daarnaast is de uitbreiding van de samenwerking een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van VCK Travel, door deze gunning wordt ons marktaandeel aanzienlijk vergroot.'

Plaats op:
Datum: 5 november 2012
Gerelateerde artikelen  
21-11-2008 Nieuws ATP en CWT sluiten raamovereenkomst met ministeries
21-11-2009 Nieuws Defensie kiest voor BCD Travel
20-12-2007 Nieuws BCD Travel beste zakenreisorganisatie
18-12-2008 Nieuws Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kiest 5 congresbureaus …
12-05-2016 Nieuws ATP verbaasd over aangifte ministerie van Veiligheid en Justitie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.