Nieuws  
 

Morgen 2 november zullen in Londen de European Hospitality Awards worden uitgereikt. De HOTELS van ORANJE mochten afgelopen juni het befaamde ‘Green Globe' certificaat ontvangen en
nu al zijn zij genomineerd voor de prestigieuze ‘Green Hotel of the Year Award'!

Het vijf sterren Landmark Hotel in Londen, met zijn klassieke ambiance en Britse elegantie, zal ook dit jaar weer het podium zijn voor de European Hospitality Awards.
De HOTELS van ORANJE zijn samen met het Radisson Blu Waterfront Hotel in Stockholm, Hotel TOPAZZ in Wenen en het Savoy Hotel in Londen kandidaat en zullen in de schijnwerpers staan als trotse genomineerden voor de ‘Green Hotel of the Year Award'.

De HOTELS van ORANJE zijn continue bezig met upgrading in en rondom het hotel. Deze is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo zijn bijvoorbeeld alle publieke ruimtes voorzien van LED verlichting, is Beachclub O. gebouwd met duurzame materialen, èn rijden de medewerkers van de afdeling sales in milieu bewuste auto's. Het is niet voor niets waarom de HOTELS van ORANJE voor de nieuwe ‘groene' Peugeot 208 hebben gekozen" aldus Jaap Liethof, algemeen directeur van de HOTELS van ORANJE. Op deze manier stralen wij ook buiten het hotel naar onze gasten uit dat duurzaamheid een bijzonder belangrijk aspect is binnen de HOTELS van ORANJE.

Sales managers (vlnr): Richard Schenzel, Menno Schifferstein,Niels Oostenrijk

Buiten deze vernieuwingen beschikken de HOTELS van ORANJE net als het vijfsterren Conservatorium Hotel in Amsterdam, over het Green Globe certificaat. Green Globe richt zich niet alleen op milieu maar ook op de maatschappij. Dit geeft voor de HOTELS van ORANJE een enorme toegevoegde waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.  

De HOTELS van ORANJE zijn alweer bezig met de volgende plannen. Op dit moment wordt er namelijk gewerkt aan ‘groene' badkamers.

Plaats op:
Datum: 1 november 2012
Gerelateerde artikelen  
07-11-2012 Nieuws Hotels van Oranje winnen prestigieuze ´Green Hotel of the Year Europe´
29-06-2012 Nieuws De Hotels van Oranje ontvangen Green Globe certificaat
18-09-2008 Nieuws Martin Lindelauf vertrekt bij de Hotels van Oranje
16-02-2011 Nieuws MVO nieuws: februari 2011
09-11-2016 Nieuws Accommodatienieuws - november 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.