Nieuws  
 

Afgelopen week sloeg Raemon Sluiter de laatste ballen uit zijn proftennis carrière tijdens de jubileumeditie van het ABN AMRO World Tennis Tournament in AHOY. Maar met dit geplande afscheid in het achterhoofd heeft hij niet stil gezeten en komt nu de volgende stap in zijn carrière naar buiten. Ook nu zoekt hij weer een oud tennis maatje op - John van Lottum. Raemon Sluiter (29) en John van Lottum (31) worden zakenpartners. Onder de naam ‘Sluiter + Van Lottum’ starten de oud-tennisprofessionals een nieuw bureau dat zich specialiseert in tennisgerelateerde activiteiten en evenementen. Sluiter + Van Lottum wordt een apart label binnen Events Company Group, een full service bureau voor de ontwikkeling en organisatie van zakelijke, sportieve en feestelijke evenementen.

Passie en fun
Als ex-tennisprofessionals willen Raemon Sluiter en John van Lottum een bijdrage leveren aan de toekomst van het Nederlandse tennis en hun passie delen met zowel huidige als potentiële tennisliefhebbers. Daarnaast vinden ze dat tennis (weer) een echte volkssport moet worden. ‘Enjoy Tennis’ is dan ook de filosofie van het bureau. Jong en oud, recreatief en zakelijk, iedereen kan ontdekken én ervaren wat tennissen zo leuk maakt.

Events met tennis in de hoofdrol
Sluiter + Van Lottum biedt een breed pakket van tennisevents met gestandaardiseerde en op maat gesneden programma’s. Van clinics en tenniskampen tot trainings- en feestweekenden voor én na de tenniscompetitie. Daarnaast organiseert het bureau tennisreizen naar onder meer de bekende Grand Slam toernooien waarbij de deelnemers een bezoek aan de tennissterren combineren met een internationaal toernooi op hun eigen niveau. 

Zakelijk en sportief
John Bes, directeur van Events Company Group: “Sluiter + Van Lottum koppelt het enthousiasme en de ervaring van een bekend tennisduo aan de organisatiekracht van een groot evenementenbureau. Het tennisspecialisme is een mooie aanvulling op het brede aanbod van sportieve evenementen binnen de groep. En met een aantal innovatieve programma’s gaan we er voor zorgen dat zakelijk Nederland meer in beweging gaat komen. Hierbij is uiteraard een zeer actieve rol weggelegd voor Raemon en John.”

Onconventionele aanpak
Sluiter + Van Lottum onderscheidt zich niet alleen met een nieuwe visie op creatieve en effectieve tennisevents. Ook in haar communicatie kiest het bureau voor vernieuwing. Een heldere en frisse propositie, met binnenkort een aantal nieuwe interactieve applicaties op de  website. Om alle ambities waar te kunnen maken is Sluiter + Van Lottum een strategisch partnership aangegaan met Quick (kleding), Head (tennisrackets) en Stayokay (locaties).

www.sluitervanlottum.nl

Plaats op:
Datum: 25 februari 2008
Bron: Happy Company
Gerelateerde artikelen  
15-07-2008 Nieuws Uw relaties met Raemon Sluiter en John van Lottum naar de US Open
09-04-2008 Nieuws Events Company Group brengt alle 14 leading labels bijeen in Happy Company
19-03-2018 Nieuws Prof. dr. Judith Sluiter ontvangt Brightlands Convention Award 2017
14-02-2008 Nieuws Events Company Group neemt GET!OUT EVENTS over
22-02-2007 Nieuws Het ABN AMRO World Tennis Tournament ontvangt award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.