Nieuws  

Marketing is cruciaal voor het succes van evenementen. Zonder marketing geen deelnemers en zonder deelnemers geen evenement. Wil jij ook meer deelnemers werven met jouw marketinginspanningen?

Dan is de opleiding Event Marketing van EVENTS Academy helemaal geschikt voor jou. Tijdens deze 5-daagse opleiding leer jij hoe je
- nieuwe deelnemers, partners en sponsoren aantrekt
- een effectief plan maakt voor jouw (online) sales- en marketingstrategie
- een hogere online conversie en meer 'fans' via social media kan realiseren
- goed overweg kan met moderne, multimediale communicatietools
De focus van deze opleiding ligt op online marketing. Want online marketing is niet alleen voordelig, het maakt jouw inspanningen en succes meetbaar. Onderwerpen die aan bod komen zijn oa. Strategische Event Marketing, Online Marketing Strategie, Social Media Marketing, Event Sponsoring, Webcasting & Online Video, E-mailmarketing en Online Copywriting.

Last-minute aanbieding!
De eerstvolgende opleiding start al op 8 november aanstaande en dankzij onze samenwerking met EVENTS Academy mogen wij jou voor de laatste plaatsen een mooie last-minute korting van maar liefst € 250,00 aanbieden. Een korting van bijna 20% waarmee je eerste rendement van de opleiding al gelijk binnen is!
Wat moet je hiervoor doen?
Schrijf je nog deze week (vóór 2 november 2012) in met de kortingscode RELATIE-CW12 om je 250 euro korting op de opleidingsprijs te claimen. Inschrijven kan
hier.


De kracht van EVENTS Academy
De trainers die EVENTS Academy voor haar opleidingen en trainingen inzet zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen in hun vakgebied. Professionals die in de praktijk geleerd hebben en als geen ander weten wat voor jou als organisator belangrijk is en wat jouw uitdagingen zijn. Ze delen gepassioneerd hun kennis met jou, vooral ook omdat ze anderen willen helpen betere en effectievere evenementen te organiseren!

Praktisch:
Wat: EVENTS Academy - Opleiding Event Marketing
Data: 8, 21, 22, 27 november en 11 december 2012
Waar: Amsterdam RAI/NBC Nieuwegein/Westergasfabriek/Dutchview
Voor wie: De Opleiding Event Marketing is geschikt voor professionals die meer deelnemers willen werven en hun evenement(en) succesvol in de markt willen zetten.
Investering: €1575,00 excl.btw.
Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.


Ook deels als losse training te volgen
Geen behoefte aan de gehele opleiding, maar wel geïnteresseerd in enkele onderwerpen?
Kijk dan zeker even op de website van EVENTS Academy, want een deel van de modules van de Opleiding Event Marketing kan ook als ‘losse' training gevolgd worden. Je vindt er overigens nog veel meer opleidings- en trainingsaanbod, specifiek gericht op de organisatie van events.

Plaats op:
Datum: 29 oktober 2012
Gerelateerde artikelen  
29-03-2012 Nieuws Opleiding Event Marketing: Jouw evenement succesvol in de markt zetten
05-01-2012 Nieuws Opleidingen EVENTS Academy van start
28-07-2011 Nieuws EVENTS Academy: nieuw kennisplatform voor event professionals
24-05-2012 Nieuws Nieuwe realiteit vraagt om nieuwe kennis
13-03-2012 Nieuws Regardz en EVENTS Academy organiseren ontmoetingen 3.0
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.