Nieuws  
 

Golden Tulip Arnhem-Doorwerth, hotel Zuiderduin en Business Centre Nederland zijn verkozen tot beste vergaderlocaties.
Dat blijkt uit de verkiezing van Businessbookers. De winnaars zijn gekozen aan de hand van beoordelingen van zakelijke boekers en professionals van Businessbookers (onder andere Vergaderen.nl en Congres.nl).

Enkele criteria waar de locaties aan moeten voldoen zijn: moderne audiomogelijkheden, een goede ligging van de locatie, goede faciliteiten, parkeergelegenheid, goede communicatie tijdens het boekingstraject en verblijf, zalen voorzien van daglicht, et cetera.

Golden Tulip
Het Golden Tulip-hotel in Doorwerth won in de categorie groene locatie. Het hotel ligt middenin de bossen van de Veluwe en werd tijdens de verkiezing 'de parel van de Veluwe' genoemd. Maar er zijn nog meer factoren die van invloed zijn op de overwinning.

Zo scoort het hotel zeer hoog op service en gastvrijheid. "De gast krijgt een eerlijk product van hoge kwaliteit", aldus Businessbookers. "Daarnaast gebruikt het hotel de feedback van haar gasten voor de ontwikkeling van haar groene locatie."

Zuiderduin
Hotel Zuiderduin won in de categorie strandlocatie. Doorslaggevend waren de gastvrijheid, diversiteit, ligging en bereikbaarheid. Het hotel ligt op 100 meter afstand van het strand en is geschikt voor kleine en grote bijeenkomsten.

Business Centre
Het Business Centre Nederland (BCN) met vestigingen in Utrecht en Rotterdam, won in de categorie stadslocatie. "De vergaderlocaties van BCN zijn multifunctioneel, modern en stijlvol ingericht en beschikken over een eigen restaurant. De prijs en kwaliteit zijn hier volledig in verhouding."

 

Plaats op:
Datum: 23 oktober 2012
Gerelateerde artikelen  
23-05-2007 Nieuws Hotel Zuiderduin breidt uit met drie zalen
01-03-2007 Nieuws Eerste 4 vergaderhamers in Drenthe uitgedeeld
27-03-2007 Nieuws Beste Trainingslocaties 2007: De winnaars!
25-03-2007 Nieuws Golden Tulip maakt 'Hotels van het Jaar 2007' bekend
12-06-2009 Nieuws Starwood Capital Group lijkt winnaar te worden in overnamestrijd Golden Tulip …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.