Nieuws  
 

Conferentiehotel Kapellerput uit Heeze is door een internationale vakjury met‘#DeVernieuwing' unaniem uitgeroepen tot winnaar van Design in Detail Award 2012. Dat werd dinsdag 9 oktober bekend tijdens de officiële, maar feestelijke prijsuitreiking bij Capital D in Eindhoven. Het flexibele vergaderconcept, dat met ontwerpers van de Kliuw-Interieuradviezen werd gecreëerd, laat zien hoe er wordt ingespeeld op de klant van nu, die er zelf de sfeer kan aanpassen.

De vakjury koos uit achttien kandidaten vijf winnaars. Na Kapellerput zijn dat Vida Pura, Pinkie Patisserie, Hotel Nijver en YKSI. Baboba uit Asten ontving de aanmoedigingsprijs. Het publiek bepaalt de komende maanden door online te stemmen wie van deze winnaars voor 2013 ook nog de titel Absoluut Favoriet in de wacht sleept.

 

Vakjury
De vakjury beoordeelde de kandidaten op aspecten als aantrekkelijkheid, functionaliteit, originaliteit, sfeer, commercie, uitstraling en media (website). Ze waren te spreken over de hoge kwaliteit van de kandidaten: ‘We waren aangenaam verrast door het diverse en hoogwaardige aanbod en het enthousiasme waarmee de ondernemers de aandacht op hun zaak vestigen', aldus jurylid Pim van den Berg, die ook voor de ING Retailprijs en de beste binnenstad van Nederland jureerde.

Design in Detail Award
Het is de vierde keer dat de Design in Detail Awards werden uitgereikt aan horeca en winkelbedrijven die met een ontwerper of architect met succes hebben gewerkt aan een vernieuwend concept, en daarmee bijdragen aan de identiteit en  de beleving van de Brainport-regio. De combinatie van een zakelijke visie van de ondernemer en de ruime blik van een ontwerper leidt tot vernieuwende winkelformules, bijzondere diensten en prikkelende producten.

Plaats op:
Datum: 11 oktober 2012
Gerelateerde artikelen  
04-05-2010 Nieuws VVV Nederland zoekt kandidaten innovatieve horeca en destinatiemarketingprijs …
25-09-2007 Nieuws Kapellerput verrast met kunst op muren en Artifort Design
14-04-2017 Nieuws Dit zijn de winnaars Beste Idee Award Event 2017!
30-01-2013 Nieuws Accommodatienieuws Januari 2013 (2)
25-11-2011 Nieuws Seats2meet, KLM, Wehkamp.nl en Plus retail winnaars NIMA AWARDS 2011
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.