Nieuws  
 

Jan-Jaap In der Maur is al jarenlang een bekend gezicht. Niet alleen als betrokken professional in de meeting industrie, maar ook letterlijk; honderden mensen maken hem dagelijks mee wanneer hij als dagvoorzitter congressen in goede banen leidt om de bijeenkomst naar het gewenste resultaat te begeleiden.

Deze maand zette hij een belangrijke stap in zijn carrière: Dagvoorzitter.nl niet langer een eenmanszaak, maar het eerste Nederlandse bureau dat zich volledig richt op de bemiddeling van dagvoorzitters. Doel van deze stap is ‘het vak dagvoorzitter' het bureau te geven dat het verdient én iedere bijeenkomst de best passende dagvoorzitter te bieden.

In der Maur: "Iedere organisator heeft met zijn evenement een helder doel voor ogen. En wil er liefst meer uithalen dan hij er in geïnvesteerd heeft. De dagvoorzitter kan daarbij een belangrijke rol spelen."
Via het vernieuwde Dagvoorzitter.nl vindt men altijd de perfect passende professional. "Met grote kennis van evenementen en vanuit eigen dagvoorzitters-ervaring zoeken wij naar de echte professionals in de markt. Wij willen de aangesloten dagvoorzitters en onze klanten van haver tot gort leren kennen, om zo altijd de professional te vinden die het best past bij het evenement," aldus Jan-Jaap In der Maur.

Dagvoorzitter.nl biedt een divers aanbod van professionele dagvoorzitters. Ze zijn allemaal goed, maar ook allemaal verschillend: van journalist tot sfeermaker, van losse pols tot strakke hand. Alle dagvoorzitters beheersen alle onderdelen van het vak. Tegelijkertijd hebben ze allemaal punten waar ze ‘gewoon goed' in zijn en vaardigheden waarop ze excelleren. Omdat het uitzoeken van de juiste professional geen exacte wetenschap is, helpt Dagvoorzitter.nl graag met het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om een kleinere management-brainstorm of een mega-congres.

Dagvoorzitter.nl gaat van start met tien ervaren professionals en twee jonge talenten, dat in de komende tijd steeds verder uitgebreid zal worden.

Plaats op:
Datum: 27 september 2012
Gerelateerde artikelen  
12-01-2010 Nieuws Dagvoorzitter.nl verandert van gezicht
15-02-2011 Nieuws De juiste dagvoorzitter selecteren nu nog eenvoudiger
14-09-2016 Columns Professionele gespreksleiding is de basis voor een succesvolle dialoog
12-10-2016 Columns Eubea nominatie: dagvoorzitter, meeting designer en opdrachtgever gaan hand-in-hand …
22-08-2019 Columns Sponsors: hoe maak je ze blij, zonder je deelnemers te irriteren?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.