Nieuws  
 

Landal GreenParks neemt de verhuur en exploitatie over van het luxe vakantieresort Hof van Saksen in Drenthe. Het resort zal op korte termijn haar deuren weer openen. Landal zal de komende periode gebruiken om de gastenservice en beleving weer op het gewenste hoge niveau te brengen.

Met de overname door Landal komt een einde aan een onzekere periode en heeft het resort weer toekomstperspectief. "Hof van Saksen is een zeer bijzonder resort. Mooie architectuur, schitterend aangelegd en gastvrijheid op hoog niveau," aldus algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks. "Wij handhaven deze unieke positionering en bereiden ons voor om zo snel mogelijk weer open te gaan. Met onze professionele marketing en operationele ervaring kunnen wij dit resort weer succesvol in de markt zetten."

 


 
De overname van de exploitatie door Landal, kon worden gerealiseerd dankzij de bereidheid van investeringsmaatschappij Driestar uit Utrecht,met een lange termijn focus, die het vastgoed overneemt. Dit betekent dat de toekomst van het park voor lange tijd is veilig gesteld. Vastgelegd is dat er naast de overname ook een groot bedrag geïnvesteerd wordt in upgrade van luxe en service om het park nog exclusiever te maken. De voorbereidingen voor het maken van boekingen via www.landal.nl/hofvansaksen zijn in volle gang en samen met de medewerkers van Hof van Saksen wordt hard gewerkt aan de heropening. 
 
Hof van Saksen voorziet luxe vakantieganger en is een ideale locatie voor zakensessies
Het in 2007 geopende exclusieve vakantieresort Hof van Saksen beschikt over circa 600 luxe, rietgedekte boerderijen, meerdere restaurants, een zwembad met wildwaterbaan en whirlpools en uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten.
   
Daarnaast is Resort Hof van Saksen een ideale locatie voor inspirerende zakensessies. Midden in de Drentse natuur gelegen, beschikt het over een eigen Business Centre met twee Vergaderzalen (tot 60 personen), een multifunctioneel Theatre (tot 250 personen) en een ruime Lounge. Daarnaast is vergaderen met een kleiner gezelschap mogelijk in de Saksische Vergaderboerderijen en de twee exclusieve en zeer luxe Saksische Executiveboerderijen.

Plaats op:
Datum: 25 september 2012
Gerelateerde artikelen  
13-10-2010 Nieuws Hof van Saksen biedt meerwaarde via Meetings and More
12-10-2012 Nieuws Center Parcs en Landal hoog in ‘Beste Werkgevers 2012'
24-01-2007 Nieuws Bas Hoogland is Hotello of the Year
16-11-2017 Nieuws Tanja Roeleveld van Landal GreenParks MVO-manager van het jaar
04-11-2010 Nieuws Landal GreenPark klantvriendelijkste bedrijf van Nederland 2010
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,54 seconden.