Nieuws  

4 vergaderhamers voor het stoomschip Rotterdam
Het stoomschip Rotterdam, voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn ligt aan het 3e Katendrechtsehoofd te Rotterdam. De grande dame is een unieke en stijlvolle locatie in Rotterdam. Door het schip zo goed mogelijk aan te passen aan de huidige vergadereisen heeft het ss Rotterdam een mooi concept neergezet, Want vergaderen op een authentiek schip is een aparte ervaring. Na een ingrijpende renovatie beschikt het over 14 verschillende authentieke zalen en 16 meeting rooms voor vergaderingen en is geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 2.000 personen. De ruim 250 hotelkamers zijn onderverdeeld in 5 verschillende types en ingericht in de designsfeer van de jaren '50.

3 vergaderhamers voor Woodbrooke Hotel te Barchem
Het Woodbrooke Hotel, dat voorheen Woodbrookerhuis heette, is een bijzondere locatie gelegen in een bosrijke omgeving in het oosten van het land. Dit landgoed is één van de oudste conferentieoorden van Nederland en onlangs compleet gerenoveerd.
Het hotel heeft 7 vergader- en congreszalen, een brasserie, terras, 30 hotelkamers, slaaphuisjes en een trouwlocatie genaamd de Boskapel'. Tevens beschikt deze gelegenheid over een atelier waar workshops gegeven kunnen worden.

4 vergaderhamers voor Greenpark Hotel Leidschendam
Greenpark Hotel Leidschendam ontvangt 4 vergaderhamers. De Chagall Group heeft het Greenpark Hotel Leidschendam gerenoveerd tot een mooi hotel met excellente vergaderfaciliteiten. Ruime voorzieningen in een zodanig compacte opzet waarin de boeker zich thuis zal voelen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning, ADSL en Wireless internet. Greenpark Hotel beschikt over moderne communicatie- en vergaderapparatuur die de bijeenkomst kunnen ondersteunen. Naast de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren, lenen de ruimtes zich tevens goed voor feesten, recepties, lunches en diners.

13 hamers uitgedeeld in België
De congres- en vergaderclassificatie is ook beschikbaar voor Belgische accommodaties. onlangs zijn daar drie accommodaties geclassificeerd:
4 vergaderhamers voor Hotel Navarra te Brugge
4 vergaderhamers voor Hotel Congres Resort Ter Elst te Edegem
5 vergaderhamers voor Diamant Conference & Business Centre te Brussel

Over de Congres- en vergaderclassificatie
De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Hiermee wordt herkenbaarheid voor organisatoren en boekers geboden en kunnen zij snel en effectief een selectie van potentiële accommodaties voor hun bijeenkomst maken. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 16 erkende congresorganisatiebureaus.
Kijk voor meer informatie op: http://www.vergaderhamer.nl/

 

Plaats op:
Datum: 12 september 2012
Gerelateerde artikelen  
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
21-07-2009 Nieuws Vijf accommodaties van Amr‚th opgenomen in nationale congres- en vergaderclassificatie …
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
16-12-2009 Nieuws Vergaderhamers voor Landgoed Beukenrode en Landgoed De Rosep
29-03-2009 Nieuws Amsterdam RAI krijgt maximale vijfhamers in Nationale Congres- en Vergaderclassificatie …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.