Nieuws  
 

Holiday Inn Amsterdam Schiphol groots geopend
Onder luid tromgeroffel en ten overstaande van de vele gasten beleefde op 5 oktober Holiday Inn Amsterdam Schiphol haar ‘Grand Opening’. Het viersterren designhotel in Lijnden telt 342 kamers en beschikt over een conferentiecentrum met een oppervlakte van 1.800 vierkante meter.


Congrescentrum Antropia open na grondige verbouwing

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum opent per 1 oktober 2007 na een fikse verbouwing de deuren voor haar gasten. Na een verbouwing van drie maanden heeft het cultuur- en congrescentrum een uitstraling gekregen die past in het beeld van de 21e eeuw.

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum heeft zowel een restyling als een uitbreiding gekregen. Een restyling, om het gebouw te upgraden naar een cultuur- en congrescentrum dat matcht met de huidige tijdsgeest. Een uitbreiding, om in de groeiende congresbehoeftes te kunnen blijven voorzien. Zowel bij de restyling als de uitbreiding is, trouw aan de eigen visie, gekozen voor duurzame materialen en duurzaam gebruik van water en energie. Alle vergaderzalen zijn gerestyled naar het kristal of mineraal waarnaar ze vernoemd zijn en ademen ieder een unieke en vernieuwende sfeer.

Bijzonder is de metamorfose van de Iona-zaal; een prachtige congres- en symposiumzaal met theaterfaciliteiten. Het restaurant is eveneens grondig onder handen genomen en heeft een geheel eigentijds karakter gekregen. De creatieve ontwerpen van architect Jan Kooijman lagen ten grondslag aan alle plannen.
Bron: High Profile


Conferentiehotel De Roskam overgenomen door Sandton

 

Het viersterren conferentiehotel De Roskam in Rheden is sinds 2 oktober onderdeel van Sandton Hotels, dat zowel vastgoed als exploitatie overnam. Sandton heeft plannen voor een gedeeltelijke renovatie en uitbreiding. Het huidige team van De Roskam, onder leiding van general manager Richard Staal, blijft de kernwaarden en continuïteit waarborgen en gaat zich tegelijk voorbereiden op een nieuwe toekomst, waarin Sandton Hotels plannen heeft voor een gedeeltelijke renovatie en uitbreiding.


Golden Tulip Noordwijk De Duinen

Golden Tulip Hospitality heeft per 1 oktober het management overgenomen van Hotel de Witte Raaf in Noordwijk. Golden Tulip Noordwijk De Duinen heeft 41 hotelkamers en zal voor 1 april 2008 worden uitgebreidt met 30 kamers. 

Plaats op:
Datum: 15 oktober 2007
Gerelateerde artikelen  
28-10-2009 Nieuws Accommodatienieuws 22 - oktober 2009
14-08-2008 Nieuws Golden Tulip wil groeien naar 1.000 hotels
14-04-2010 Nieuws Accommodatienieuws 8 - april 2010
17-04-2007 Nieuws Nieuw Congreshotel van Holiday Inn in Schiphol-regio opent in mei haar deuren …
17-05-2009 Nieuws Accommodatienieuws 10 - mei 2009
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.