Nieuws  

Onlangs werd het World Forum opnieuw gekeurd voor het Green Key certificaat 2012-2013. Ondanks de aangescherpte keuringsnormen, heeft het World Forum wederom het gouden niveau weten te behalen.
De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het is tevens een middel om het milieubewuste imago van een onderneming naar relaties en bezoekers te communiceren.
Michiel Middendorf, General Manager World Forum: ‘Een goed MVO beleid vereist training, inspanning, focus, maar vooral doorzettingsvermogen. Het lijkt daardoor best wel op topsport en in de topsport ga je alleen maar voor goud. Daarom zijn wij ook oprecht blij met deze erkenning.'Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is prioriteit bij het World Forum, wat terug te vinden is in de evenementen die er plaatsvinden en de eigen bedrijfsvoering. World Forum inspireert tevens haar opdrachtgevers op dit gebied, o.a. met de Green Events Checklist.

Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, stad van Vrede en Recht. Het maakt zich sterk om van elke ontmoeting een bijzondere gebeurtenis te maken. Een evenement in World Forum verandert uw blik op de wereld. Events that shape the World! Het World Forum is onderscheidend op het gebied van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

Plaats op:
Datum: 6 augustus 2012
Gerelateerde artikelen  
14-09-2009 Nieuws Duurzaamheidsprogramma World Forum krijgt Gouden Green Key
21-04-2009 Nieuws Hotel Service maakt full-service concept World Forum compleet
01-02-2013 Nieuws Internationale strategie World Forum werpt zijn vruchten af
22-07-2008 Nieuws World Forum sluit zich aan bij United Nations Global Compact Initiative
15-10-2009 Nieuws Exploitatie World Forum van TCN naar GL events
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.