Nieuws  
 

Conferentie- en opleidingscentrum De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel hield 6 oktober een speciale avond voor haar relaties. Nu hebben ze in Brabant niet gauw een reden nodig voor een feestje, maar in dit geval kwamen er vele bij elkaar. Zo wilde De Ruwenberg haar relaties een keer op een andere manier kennis laten maken met de locatie en vierde directeur Richard Jouvenaar zijn 50e verjaardag. Maar bovenal was het een avond waarop hij zijn hele team in het zonnetje wilde zetten en het goede doel - de Maag Lever Darmstichting - wilde steunen. Dus werd het een benefietavond, gestoken in 70's thema!

Tijdens de avond werden de bijna 200 gasten door de medewerkers verwelkomt. Voor de gelegenheid hadden zij zich allemaal in de hipste (of is het inmiddels retro) outfits gestoken (sommigen durfden zelfs de rollerskates onder te binden) en was De Ruwenberg omgetoverd tot een heuse Disco. Na de openingsact, van 8-voudig Nederlands kampioenen freestyle dansen Moniek en Anthony, trok directeur Jouvenaar zelf de stoute schoenen aan en bewoog hij zich als een heuse Travolta dansend door de zaal bewoog. Daarna was het aan de gasten om met de danskampioenen op de klanken van Saturday Night Fever de spieren op te warmen. Vervolgens kon men de gehele avond genieten van een fantastische band en een keer aan lekkere hapjes die de brigade van De Ruwenberg bereid had.
Dankzij de inzet van het hele Ruwenberg team en de bijdragen van de aanwezige gasten (die onder andere getrakteerd werden op een loterij met vele echte 70's prijzen) kun Richard Jouvenaar aan het eind van de avond de opbrengst bekend maken - maar liefst €10.000 - om deze vervolgens aan de trotse Jan Boersma, directeur van de Maag Lever Darm Stichting,  te overhandigen!

foto: Directeur Richard Jouvenaar (links) en presentator Leo van der Wouw maken de opbrengst van de avond bekend (fotografie Christiaan Krouwels)

Plaats op:
Datum: 15 oktober 2007
Bron: De Ruwenberg
Gerelateerde artikelen  
20-02-2007 Nieuws De Ruwenberg tovert biljartkamer om in luxe boardroom
06-03-2007 Nieuws IACC Chapter in Nederland komt dichterbij
25-05-2007 Nieuws De Ruwenberg opent nieuwe gym en brasserie!
28-12-2006 Nieuws IACC Chapter in Nederland komt dichterbij
30-10-2007 Nieuws Kapellerput Conferentiehotel sluit zich aan bij Meetings and More
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.