Nieuws  
 

Onlangs organiseerde Leiden Marketing met een aantal partners weer een Inspiratiedag. Met een groep van twintig congres- en evenementorganisatoren werd Leiden op verrassende wijze ontdekt. Het doel van deze dag was om hen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die Leiden biedt voor congressen en zakelijke evenementen.
 
De deelnemers werden verwelkomt in de Stadsgehoorzaal Leiden waar de dag begon met een table top. Diverse Leidse bedrijven presenteerden zich deze ochtend waardoor de groep kennismaakte met het aanbod van Leiden op het gebied van congressen en evenementen.
 
Vervolgens was het tijd voor een vermaard spreker met internationale reputatie. Hij nam de groep mee op een verrassend en inspirerende reis. Hij gaf antwoord op vragen als: ‘Hoe creëer je in deze transparante wereld van Google en sociale media een reputatie die niet met elke verkeerde soundbyte aan diggelen valt?' en ‘Hoe creëer je authentiek en onderscheidend vermogen?'
 
De lunch werd geserveerd op de boot waarna nog een aantal locaties werden aangedaan; de Regentenkamer, de Hortus botanicus Leiden en de Leidse Schouwburg. De deelnemers waren na de rondleidingen bij deze locaties erg enthousiast.
 
Na de boot was het tijd voor een ander vervoermiddel, de fiets. De eerste stop was het nieuwe Hotel ibis Leiden Centre. Na een hapje, drankje en rondleiding door het hotel was het alweer tijd voor de laatste locatie en fietste de groep naar Kasteel Congreshotel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Na de rondleiding door het kasteel was de afsluitende borrel op het terras aan het water. John Kroes, directeur Leiden Marketing, bedankte in zijn toespraak iedereen voor hun deelname en hoopt ze in de toekomst nogmaals te verwelkomen.

Plaats op:
Datum: 14 juni 2012
Gerelateerde artikelen  
04-07-2011 Nieuws Inspiratiedagen ‘Ontdek Leiden' geven organisatoren frisse kijk op Leiden
16-09-2010 Nieuws Eerste Leidse Universitaire Relatiedag geslaagd
03-04-2018 Nieuws Eerste editie ‘Leiden on Tour’ in het LUMC succesvol
16-04-2013 Nieuws Tijdens Secretaressedag op ontdekkingsreis door Leiden
04-01-2011 Nieuws Vijfde Museumcongres in Leiden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.