Nieuws  
 

Recent heeft de kick-off plaatsgevonden van de Congresservice Delft. Door een brug te slaan tussen initiatiefnemers van congressen en het dienstverlenende bedrijfsleven stimuleren Delft Marketing en de gemeente Delft het organiseren van (inter)nationale congressen in Delft.

De Congresservice Delft is een bedrijfsonderdeel van Delft Marketing en past bij de nieuwe koers van Delft Marketing met de per 1 maart 2012 aangestelde directeur Evelien van der Kruit. "Met Delft hebben we een parel in handen. De historische stad in combinatie met bijzondere congreslocaties zijn een mooi decor voor het organiseren van congressen en zakelijke bijeenkomsten. De TU Delft en het technische innovatieve bedrijfsleven zorgen voor een interessant kennisklimaat. De centrale ligging van de stad en twee luchthavens op korte afstand dragen zeker bij aan de aantrekkelijkheid. In samenwerking met de gemeente, hoteliers, bedrijfsleven en congreslocaties kan Delft prima grote congressen huisvesten", aldus Evelien van der Kruit.

Kansrijke markt
De zakelijke markt is voor Delft een kansrijk marktsegment. Het bevorderen van het aantal congressen levert een belangrijke bijdrage aan de economie.
Bovendien dragen de wetenschappelijke congressen positief bij aan het imago van Delft als innovatieve, technologische en creatieve kennisstad.

 

Plaats op:
Datum: 6 juni 2012
Gerelateerde artikelen  
01-11-2018 Nieuws Delfts ambassadeursnetwerk voor congressen schrijft succesvol geschiedenis
31-07-2012 Nieuws Delft Marketing haalt RTC Europe Congres naar Delft
28-06-2019 Nieuws Congresstad Delft zoekt het in uitdaging en competitie
02-11-2015 In the spotlight Delft, Leiden en Noordwijk winnen bid voor een internationaal Space event in …
29-08-2018 Nieuws Leiden en Delft, ‘Cities of Wisdom’ verrassen Belgische meeting planners …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,49 seconden.