Nieuws  
 

Patiënten van het Westfriesgasthuis in Hoorn aten woensdag een wel heel bijzondere maaltijd. In plaats van de normale hap kregen ze een vijf sterren lunch voorgeschoteld, gemaakt door een kok van het Amsterdamse Hilton Hotel.

Op het menu stond 'Zuppa di sedano de Verona con crostini', 'Ossobucco alla Milanese' en 'Crostata di Mele'. Oftewel seldrysoep, kalfsvlees en appelgebak. Dat allemaal gemaakt door chef-kok Frédéric Filliodeau van het Hilton.

,,Dat is wel iets anders dan boerenkool met aardappelen'', vertelde Gerrit Wortel, die zichtbaar genoot van zijn warme lunch. ,,Ik durf niet te zeggen dat ik het lekkerder vind dan anders, maar het heeft iets speciaals.''

Bron: NoordHollands Dagblad

Plaats op:
Datum: 1 februari 2007
Gerelateerde artikelen  
28-12-2006 Nieuws Nieuwe congres- en vergaderclassificatie
28-12-2006 Nieuws Regardz Meeting Centers ook in Amsterdam Centrum
28-12-2006 Nieuws Het historische Victoria Hotel Amsterdam heeft een nieuwe naam gekregen
17-02-2007 Nieuws MPI & American Express: Onderzoek voorspelt stijging in congressen en vergaderingen …
28-12-2006 Nieuws Kapellerput Conferentiehotel vernieuwt 16 hotelkamers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,54 seconden.