Nieuws  
 

Kapellerput Conferentiehotel presenteert nieuw meetingconcept #DeVernieuwing-Ajax Experience als nieuwe evenementenlocatie-Beste hotelbar in Conservatorium Hotel-Nieuwe locatie De Pollepleats in het Friese merenland-Stayokay Soest heropent na kleurrijke metamorfose-Gouden Green Key voor Amrâth Maarsbergen-Aristo Accommodaties plaatst als eerste een multimedia vendingmachine-Beatrix eet typisch fries verzorgd door Grand Hotel Post-Plaza


Kapellerput Conferentiehotel presenteert nieuw meetingconcept #DeVernieuwing

#DeVernieuwing is een door Kapellerput ontwikkeld concept om effectief aan vernieuwing en innovatie te werken. #DeVernieuwing bestaat uit een flexibel in te delen werkruimte voor 12 personen en drie Creatiekamers. Het is een inspirerende en stimulerende omgeving voor zowel de rechter als linker hersenhelft. #DeVernieuwing beschikt o.a. over een glazen brainstormwand, interactieve beamer, Bang & Olufsen Docking station, WI-FI, moderne high tech lichttechnologie met regelbare kleur en lichtintensiteit. Er worden brainfood & drinks geserveerd. Het moderne meubilair kan in elke gewenste opstelling worden geplaatst. De Creatiekamers hebben een unieke inrichting, sfeer en kleur en ondersteunen de verschillende vernieuwingsstijlen. Er is een groene kamer (voor de lerende aanpak), een rode (voor de mensgerichte aanpak) en een blauwe (voor de rationeel-planmatige aanpak).


Ajax Experience als nieuwe evenementenlocatie

Ajax Experience op het Rembrandtplein in Amsterdam is vanaf heden ook beschikbaar als evenementenlocatie. De Ajax Experience is een beleving die je onderdompelt in de Ajax-filosofie en waar je zelf ook nog je techniek kan testen. De Experience eindigt in de ArenA, een ruimte voor ontvangst- en presentatiemogelijkheden. In samenwerking met cateraar ‘a matter of TASTE' wordt voor gezelschappen van 30 tot 120 personen een unieke voetbalbeleving op maat samengesteld.

‘‘Op aanvraag zijn er tal van extra mogelijkheden, bijvoorbeeld op een groot scherm een live wedstrijd kijken, de aanwezigheid van prominente Ajax sprekers of op de foto als Ajax speler in een unieke setting. Uiteraard is er Ajax-merchandise uit de officiële Ajax Fanshop beschikbaar. Met een persoonlijk ontvangst en een rondleiding in de Ajax Experience, zorgen wij ervoor dat iedere bijeenkomst een onvergetelijk evenement wordt', aldus Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax.Beste hotelbar in Conservatorium Hotel

De hotelbar van het Conservatorium Hotel heeft de verkiezing ‘beste hotelbar van Amsterdam' gewonnen.Afgelopen weken kon er gestemd worden op een voorselectie van veertien Amsterdamse hotelbars. In totaal werd er 2300 keer gestemd.De bar van het Conservatorium Hotel kreeg ruim een derde van de stemmen. Op de tweede plaats eindigde de Bridges Cocktail Bar van Sofitel Legend Amsterdam The Grand. De Sky Lounge van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station werd derde.


Nieuwe locatie De Pollepleats in het Friese merenland

De Pollepleats is een nieuwe en duurzame accommodatie in Westhem (Friesland) en opende afgelopen maand haar deuren. Rond de spanten van een eeuwenoude boerderij is het afgelopen jaar een volledig nieuwe en hoogwaardige accommodatie gebouwd. De Pollepleats biedt groepen rust en privacy voor vergaderingen, heisessies en bedrijfsfeesten en beschikt over comfortabele kamers waar maximaal 60 personen kunnen overnachten. Op een uur en een kwartier rijden vanaf hartje Amsterdam ligt de Pollepleats in het weidse Friese merenland. Deze is via een eigen oprijlaan te bereiken en geeft de gasten uitzicht over de landerijen en het water van de Aldegeaster Brekken.


Stayokay Soest heropent na kleurrijke metamorfose

Stayokay blijft vernieuwen. Na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding heeft Stayokay Soest haar deuren weer geopend. Het centraal in Nederland gelegen designhostel heeft 34 kamers, een bar, restaurant en 7 multifunctionele zalen voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, trainingen en workshops tot 200 personen. De duurzame, betaalbare eventlocatie ligt midden in de bossen en biedt allerlei mogelijkheden voor outdoor activiteiten.


Gouden Green Key voor Amrâth Maarsbergen

Amrâth Hotel Maarsbergen heeft onlangs de gouden Green Key overhandigd gekregen. Naast de verplichte eisen heeft het hotel voor 15 procent extra aan de optionele normen voldaan. Enkele acties waarmee het hotel voldoende punten scoorde voor een gouden Green Key zijn:

  • Vergaande afvalscheiding en bewust hergebruik materialen waar mogelijk
  • Ruime verkrijgbaarheid van biologische, fairtrade en streekproducten in het restaurant 
  • Vervangen van verlichting naar led- en spaarlampen
  • Inzamelen cartridges voor recycling/verwerking (opbrengst tbv stichting AAP)

Aristo Accommodaties plaatst als eerste een multimedia vendingmachine

In het huidige economische klimaat is de roep om efficiënter werken binnen veel organisaties groot. Nieuwe vindingen kunnen dan uitkomst bieden. Zoals de nieuwe vendingmachine voor multimediaproducten. Aristo Accommodaties plaatst als eerste vergader- en congreslocatie een Multimedia vendingmachine van het bedrijf MK2 Supplies in haar locaties Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

De machine is een ‘snoepautomaat', die geheel naar wens gevuld kan worden met een zeer breed scala aan AV- en ICT-gerelateerde producten, zoals USB-sticks, batterijen, portable harddrives en telefoonladers. Maar ook onder andere adapters, muizen, koptelefoons, iPad-laders, cd's, dvd's en bluetooth dongels kunnen in de automaat geplaatst worden. Voor cursusleiders en bezoekers van Aristo een uitkomst als zij iets op dit gebied nodig hebben.


Beatrix eet typisch fries verzorgd door Grand Hotel Post-Plaza

Recent werd het vernieuwde Provinsjehûs van Fryslân te Leeuwarden feestelijk geopend door Hare Majesteit de Koningin en Grand Hotel Post-Plaza verzorgde de exclusieve catering voor de 120 genodigden tijdens dit koninklijk bezoek.
Koningin Beatrix kreeg typische Friese gerechtjes, aldus Chef kok Hendrik Postma. "We hebben gerechten geselecteerd  van onze dinerkaart en daar een receptievariant op gemaakt. Hierbij lag de nadruk op het gebruik van zoveel mogelijk Friese streekproducten.  De Koningin en haar gasten werden bij ontvangst getrakteerd op een feestelijke cocktail van  Beerinnenburg met Muscato D'Asti. Tijdens de receptie was er een keur aan hapjes bestaande uit: gerookte wilde zeebaars met een spray van IJsselmeerpaling, gekonfijte Friese hoender met hangop van suikerbrood en limoen, tartaar van Fries roodbont met gegrilde Friesland-aardappel en een lolly van Bleu de Wolvega met notenkruim.
Zanger Syb van de Ploeg heeft Hare Majesteit met een groot koor van 2040 koorleden toegezongen direct voor Grand Hotel Post-Plaza en het Provinsjehûs onder toeziend oog van vele belangstellenden.

Plaats op:
Datum: 23 mei 2012
Gerelateerde artikelen  
29-03-2010 Nieuws Friesland nieuwe speler op zakelijke markt
23-02-2009 Nieuws Grand Hotel Post-Plaza opent op 4 maart met minicongres
21-07-2009 Nieuws Vijf accommodaties van Amrth opgenomen in nationale congres- en vergaderclassificatie …
26-04-2012 Nieuws Accommodatienieuws: april 2012 (2)
14-10-2009 Nieuws Nieuws van Accommodaties 21 - oktober 2009
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.