Nieuws  
 

Op woensdag 30 mei, 2012 komt TEDx, de fameuze inspiratieconferentie gebaseerd op 'ideas worth spreading', voor het eerst naar Wageningen. Na eerdere edities in oa. Amsterdam, Delft en Utrecht zullen in de Wageningse Junushoff 150 vooraanstaande denkers, visionairs en doeners over The Emergence of Now discussiëren. TEDxWageningen is al uitverkocht.

Tijdens The Emergence of Now zullen 17 sprekers en 2 voorstellingen zorgen voor een inspirerende dag. Het evenement is vooral gericht op de uitwisseling van kennis en expertise over hoe de wereld het begrip afvalstoffen kan elimineren door het creëren van 'bio'-gebaseerde economieën. Hoe kunnen we effectief gebruik maken van menselijk en intellectueel kapitaal om een betere toekomst te bouwen. .

"Wageningen is een centraal punt voor life sciences en een groeiend bedrijvencluster voor schone technologie. Het is de ideale omgeving om innovatie en maatregelen te faciliteren voor een klimaatneutrale wereld", zegt Chris Monaghan curator van TEDxWageningen."

Hoewel TEDxWageningen slechts één dag is, met 150 deelnemers en ongeveer 17 sprekers, zal het evenement gelijktijdig worden uitgezonden in meer dan 30 locaties, om de energie het enthousiasme en de ideeën een breder draagvlak te geven. TEDxWageningen wordt georganiseerd door een team van Wageningse ondernemers, ambitieuze studenten en jonge professionals die vastbesloten zijn het tot een blijvend succes te maken.

Chris Monaghan: "Na twee selectieronden hebben we een diversiteit aan inspirerende en gemotiveerde mensen geselecteerd om te presenteren op TEDxWageningen. De keuzes waren niet gemakkelijk, en we zijn nog steeds van plan enkele verrassingen toe te voegen." Hieronder is een - niet-chronologische - line-up van TEDxWageningen 2012. Bezoek het TEDxWageningen videokanaal voor de verschillende video introducties van de sprekers.

Bron: Energienet/TedxWageningen

Meer info op: http://tedxwageningen.org/ 

Plaats op:
Datum: 1 mei 2012
Gerelateerde artikelen  
15-05-2010 Nieuws Nederland omarmt TEDx -congressen
24-11-2011 Nieuws Europese Meetings & Events Conference 2012 legt focus op innovatie
10-08-2010 Nieuws Eerste TEDxYouth in Nederland
18-01-2012 Nieuws Congressen in de Spotlight: Januari 2012
07-04-2008 Nieuws Prikkelende Evenement-uitspraken van visionairs
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.